Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért látok annyi ronda nőt bomba pasikkal?
Figyelt kérdés
mi motiválja a jóképű pasikat,hogy egy kifejezetten előnytelen külsejű nővel járjanak? Nem értem. Mi fogja meg a nőben őket? Jó,tudom,belső értékek,de pl.én nem tudnék beleszeretni olyan pasiba,aki nem néz ki jól! 26/L
nem vagyok hiú. jó,nem mondom hogy legyen a pasi egy Brad Pitt,de azért legyen vonzó,jó megjelenésű. És ezért gondolom hogy ez fordítva is igaz.
2009. okt. 11. 01:20
3/34 anonim válasza:
Először is nem biztos hogy vki ronda attól, hogy szerinted előnytelenül néz ki. Másodszor "tudom, belső értékek"... Biztos hogy tudod? Vannak még emberek, akik nem ragadnak le a külsőnél, akármilyen meglepő.
2009. okt. 11. 01:31
4/34 anonim válasza:
a "szép" szubjektív.
én képes vagyok nagyon sok emberben felfedezni a szépet.
2009. okt. 11. 03:52
5/34 anonim válasza:
A baj az, hogy másokat igen, magunkat kevésbé látjuk szépnek. S ha kisebbségi komplexusod van, akkor egy csomó nöt rondának látsz. Próbálj magadban találni értéket.... s ezt hangsúlyozd. Meglátod, azonnal felfigyel a környezeted is minderre... mert akaratlanul pozitivabb dolgokat sugárzol ki. A szex olyan mint a kereskedelem: a legsz@rabb dolgot is el lehet adni, ha megfelelö a csomagolás...
2009. okt. 11. 03:56
6/34 A kérdező kommentje:
Iagzából azért írtam ki a kérdést,mert van egy pasi,aki tetszik,és egy hihetetlenül ronda barátnője van. De tényleg! Beesett arca van,pattanásos,lenőtt haja,zsák ruhákban jár,semmi nőies nincs benne.Nem tom mit eszik rajta. Nagyon sz@r érzés hogy én meg itt állok gyönyörűen ,tényleg tökjól nézek ki és nem kellek neki!! :(( Pedig kedves vagyok és nem öntelt,bármennyire is úgy hangzik. Meg szokott nézni meg volt hogy szemeztünk is,mégsem jön oda...:(
2009. okt. 11. 08:36
7/34 anonim válasza:
en eddig arrol hallotam h ronda pasi bomba no...szoval vicce ahogy leirtad...egyebkent meg nem az szami kihogyan nezz ki hanem az h SZERETI-e szal azert nem kell lenezni senkit mert neked nincs pasid vagy nem olyan jokepu...
2009. okt. 11. 08:47
8/34 anonim válasza:
Valszeg talán mert különben a szerinted előnyösebb lotyóknál, és vannak még akiknek az a fontosabb, szerencsére. Aztán ha melléállnál még kiderülne h te még olyan se vagy mit azok akiket lenézel, kisanyám.
Meg fordítva is rákérdezhetnék, hogy van az h egész normális csajokat látk sorozatosan segghülye és ronda palik mellett?
Lehet h ők nyitottabb zsebebl állnak a csajhoz? Hát ha ez a dolog miértje akkor beszoptam mert én nem leszek senki jótékony alapítványa, magamnak szedem össze amit elértem és mindenki utánam csinálhatja, nehogy már ez vigye előbbre a kapcsolatot!
2009. okt. 11. 09:02
9/34 anonim válasza:
Te sem vagy sokkal nőiesebb, ha ilyen a felfogásod.
2009. okt. 11. 09:43
10/34 anonim válasza:
Ja meg még szerény is vagy, mi?Az a véleményem, hogy mindenkinek más a szép.Kettő attól mert még valaki nem a legdivatosabb lehet szép.Három jó, hogy van önbizalmad, de az arcodból vegyél vissza kicsit.Aki nem a legszebb annak pasija sem lehet vagy mi?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!