Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi idő után hívhatok el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után hívhatok el egy lányt facebook-on találkozni?

Figyelt kérdés
Nemrég írtam egy lánynak először facebook-on, és egész jól eldumáltunk. Az lenne a kérdésem, hogy kb hányadik beszélgetésnél vethetem fel a találkozó ötletét, hogy azért annyira ne tűnjek nyomulósnak? F/18
2013. jún. 15. 11:36
 1/5 anonim ***** válasza:
91%

Nekem a barátom kb a 3. beszélgetésnél kérdezte meg,hogy akarok-e találkozni vele. Persze neki nem volt veszteni valója,előtte pár nappal ismerkedtünk meg. Kicsit sokat ittam,életembe először láttam,de őszinteségroham tört rám és elmondtam neki mennyire jól néz ki. Majd lehánytam a cipőjét :D

De jól sült el,azóta is együtt vagyunk :)

2013. jún. 15. 11:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez rajtatok múlik...Volt akivel(nem facebookon) elsőre kiegyeztünk abban,hogy járunk,mással meg kellett pár hét.
2013. jún. 15. 11:44
 3/5 anonim ***** válasza:

#1-es az úgy komoly:O

hát szerintem már elhívhatod:)

2013. jún. 15. 11:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyszer hívtam el onnan csajt randizni.Az is legfeljebb 1 órás beszélgetés után volt.
2013. jún. 15. 12:10
 5/5 anonim válasza:
lol kivel mi lett?
2018. dec. 24. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!