Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hagyjam őt, vagy próbáljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam őt, vagy próbáljak találkozni még vele? 21/L

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nagyon régóta tetszik egy srác, találkoztunk is egy párszor, de nem keres. :S Viszont általában nagyon kedves velem (bár mindenkivel az) amikor találkozunk. Mindig ott van a remény, hogy esetleg, ha találkoznánk akkor folytatódna az ismerkedés és kialakulhatna közöttünk valami. Viszont nem tudom, hogy lenne-e értelme őt elhívni valahova, mert félek, hogy már nem bír engem és nem akarok ráerőltetni semmi olyat, amit nem szeretne (tőlem). De már nem tudom, hogy mit csináljak. Jó lenne valami tanács/ötlet. Köszi előre is!
2013. jún. 11. 09:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, ha nekem tetszik ez lány akkor egyértelműen a tudtára adom és nem neki kell találgatnia h vajon bejön-e nekem :D persze lehet h csak félénk a gyerek és nem mer kezdeményezni... sztem beszélj vele, baj lehet belőle? Nem :D
2013. jún. 11. 09:39
 2/10 anonim ***** válasza:
ha érdekelnéd úgy akkor kerene, inkább lépj tovább hidd el ha egy pasi akar valamit akkor annak egyértelmű jelét adja. Valószinüleg csak épp ugy kedves veled mint bárki mással csak szimplán baráti alapon. Lépj tovább és keress olyat aki viszonozza.
2013. jún. 11. 09:42
 3/10 anonim ***** válasza:
Beszélj vele mondd el mit érzel/gondolsz és lesz ami lesz!
2013. jún. 11. 09:43
 4/10 A kérdező kommentje:

Hát igen... sejtettem, hogy ez így működik. Mármint, ha tényleg kedvelne, akkor keresne és nem kellene azon töprengenem, hogy viszonozza-e. Csak borzasztóan kedvelem, mert komoly, értelmes. Igaz nagyon könnyen köt lányokkal barátságot, ami már nem tetszik annyira. De mindegy is, azt hiszem lemondok róla. Megpróbálom elfelejteni őt. Bár akárhányszor érzem úgy, hogy túl vagyok rajta, mindig akkor találkozom vele és kezdődik minden előről... :S

Nem mondhatom el neki, hogy mit érzek, mert elég bonyolult helyzetben vagyok vele kapcsolatban, amit most ide nem írnék le.

2013. jún. 11. 09:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy volt-e már barátnője, vagy inkább kerüli a kapcsolatokat. Van aki annyira fél a visszautasítástól, hogy inkább nem kezdeményez senkivel.
2013. jún. 11. 09:53
 6/10 A kérdező kommentje:
Persze, hogy volt barátnője. Amikor először találkoztunk, akkor a barátnőjével volt, akivel azóta már szakított. Ősz óta nincs barátnője, kavart valakivel azóta egy rövid ideig. De nincs senkije az biztos.
2013. jún. 11. 09:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem elrontani nem tudsz semmit azzal. ha elhívod valahová. Valószínűleg nem gondol rád még, mint potenciális partnerre, és lehet , hogy nem is fog, de akkor legalább tisztán látsz, és nem töltöd ezzel az idődet, hanem más felé nézegetsz. Valahol lehet, hogy valaki már kinézett magának. Sok sikert!
2013. jún. 11. 10:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Azért adhatsz egy esélyt magadnak,és megpróbálhatod.Mondd el neki őszintén,mit érzel és gondolsz.Vesztenivalód igazából nincs.
2013. jún. 11. 11:02
 9/10 A kérdező kommentje:
7-es válaszoló igazad van, majd kitalálok valamit. Köszönöm a válaszokat.
2013. jún. 11. 11:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Inkább hagyjad. Ilyen hozzáállással ami neked van, pár hét múlva tönkremenne a kapcsolatotok, mert túl komplikálsz te mindent.
2013. jún. 11. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!