Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Esélyes a dolog? Tetszik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esélyes a dolog? Tetszik egy srác de nem értem a reakcióit!

Figyelt kérdés
Év eleje óta tetszik egy srác a suliból, eléggé félénknek tűnik észrevettem h sokszor figyelt és azután én is felfigyeltem rá, én L18 ő F kb.20.Általában barátnőim közelében szoktam lenni és akkor nem mer rámnézni csak arrafelé.Viszont jópárszor láttam már elmenni előttem, nem néz rám de látszik h zavarban van a testtartásából és a járásából.Pl. múlkor is jöttünk egymással szemben és egyszerre mentünk ki az ajtón pár centire voltunk egymástól valakivel beszélt közben,mikor meglátott teljesen kimeredt a tekintete mintha meglepődött volna és meg sem szólalt csak bámult rám.
2009. okt. 10. 15:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
ha élőbe nem megy a kezdeményezés akk vedd fel msn-re ott talán majd nem lesz olyan félénk.de valószínű h ő nem fog kezdeményezni ,úgyhogy neked kell.
2009. okt. 10. 19:05
 12/20 A kérdező kommentje:
Csak nem vagyok benne 100%ig biztos h én is tetszem neki.Bár sokan szépnek tartanak, már nem is vok önbizalom hiányos.Valamelyik nap pont a főbejárattal szemben ültem barátnőim háttal álltak, és láttam hogy észrevett de mikor elment mellettem a földet nézte.Mindig rámnéz, de elkapja a tekintetét.Volt hogy jött le a lépcsőn és akkor is végig engem nézett.Hogyan érzékeltessem vele hogy nagyon tetszik?
2009. okt. 18. 18:41
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
hát velem is volt már ilyen és biztos, hogy neked kell kezdeményezned
2009. okt. 18. 18:52
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Szeretném megragadni az alkalmat, hogy elmondjam itt is: EGy próbát megér. Ha esély van a szerelemre, akkor MEG KELL PRÓBÁLNI!!!
2009. okt. 18. 19:00
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Te soha nem mozogsz, csak ő? :)

Egyszer menj el te előtte, figyeld őt, ha elkezdi a földet nézni, akkor állj meg, várd meg, amíg megint rád néz. Akkor pedig mosolyogj rá, kacsints, vigyorogj idétlenül, nyújtsd ki a nyelved, ints neki, bármi, aztán menj tovább. Néhány lépés után nézz vissza.

Vagy ha más a helyzet, akkor gáncsold ki, ütközz össze vele, lökd fel, borítsd rá a vizespoharat. :D

2009. okt. 18. 19:10
 16/20 A kérdező kommentje:
Hát az tényleg vicces lenne ha felborítanámXD.De már rám mosolygott és rám nézett:D
2009. okt. 19. 17:00
 17/20 anonim ***** válasza:

Attól nefélj h nemtetszesz neki.

Csak akkor néz ha tetszel neki ezt hidd el...

És igen, őt tuti nemfog kezdeményezni kvázi, mivel már velem is volt ilyen (Csak itt én néztem:P) És nem mertem=/.

Remélem össze jön báj

16/f

2009. okt. 19. 18:33
 18/20 anonim ***** válasza:
És visszamosolyogtál??? :)
2009. okt. 19. 22:38
 19/20 A kérdező kommentje:
Ahan persze én is rámosolyogtam csak mind2en pont ellentétes irányba mentünk:D
2009. okt. 20. 13:45
 20/20 anonim válasza:
jáártok már??:P
2010. jún. 17. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!