Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esélyes lehet a csaj? Többi lent 23/F
23 vagyok és még soha nem voltam kapcsolatban. 2 évvel ezelőtt mikor utoljára csalódtam, elhatároztam, hogy soha többé nem leszek szerelmes. Ez azért van mert én egyszerűen képtelen vagyok arra, hogy a lány "kiválaszt" én meg egyszerűen engedek neki és összejövünk azt mindenki boldog. Bele kell hogy szeressek legalább egy kicsit az illetőbe, de akkor meg általában béna vagyok és elszúrom, és azért nincs csajom. Ez egy ördögi kör. Most megismertem egy 16 éves lányt, aki már 1 látásra megtetszett. Asszem harmadszori találkozásunk után úgy érzem kezdek beleszeretni. A maga kajlaságával, stílusával, mindenével egyszerűen jó hatással van rám. Egyszer felhívtam telón, és kihívtam moziba.Aztmondta programja van a barátnőjével 7végén. Utána mikor itt volt akkor rosszul alakultak a dolgok, elkóvályogtak a barátnőjével valami buliba szomszéd településen, oda, ahol az a srác is volt akire egyszer állítólag rámászott a csaj, mikor engem még nem ismert, aztán mivel szigorúan vannak fogva el ment értük valaki. Ez miatt nem jöttek fel a mi bulinkba, ami meg csak úgy spontán jött. Ekkor én éjjel felhívtam és eléggé leoltottam a csajt, és biztosra vettem hogy ennyi volt. Éjjel még küldtem valami béna sms-t de nemtom már mit eléggé készre vágtam magam akkor. Másnap a "konkurens" sráccal kóvályogtunk ott előttük integettek nekünk, meg mi is vissza, de nem mentünk oda hozzájuk. (Konkurens srácot nem érdekli a leány, neki úgyis az az érdeke, hogy meghúzza a csajokat azt mehetnek amerre látnak) Aztán jött tőlük egy SMS- hogy haragszom e rájuk. Mondtam h nem, de jöjjenek ki valami rendezvény volt a faluban. Ok kijöttek, és ott olyan jeleket láttam a leányon, pl a szemében, amit ritkán látok, mintha akarna valamit. Meg pl a lábamat basztatta az övével énmeg természetesen oltogattam, de videóznom kellett, nem tudtam rá annyira figyelni, és nemsokára el is kellett menniük. :( két nappal később nem vette fel a telót. Íratam neki, hogy bocs, h megzavartam a Mauni-ka sót a tv-be erre visszaírt, írtam neki megint h 8 körül hivom. Hát 20:15 kor felhivtam és eldumáltunk kb 75 percet és végig nagyon jó kedve volt ahogy kivettem a szavaiból. Viszont szinte mindig szóba jön a "konkurens" csávó is. (nemtom ennek milyen jelentősséget tulajdonítsak) :( Péntekre akartam kihívni, mert nekem csak akkor volt jó, de mondta h kirándulni mennek ezért megint nem jött össze a találka. Itt tartunk most. Kételyeim vannak, h télleg lehet e valami, és hogy mit csináljunk ha kihívtam, (kijön-e?) lévén legelső randi végülis, hogy lesz ebből kézfogás, meg hogy kapom le meg mikor jaj :(( "konkurens" srác a haverom, fiatalabb mint én kb 3-4 évvel és hát nagydumás laza, eléggé idóta társaság középpontja szokott lenni. én viszont kevésbé... bár néha elég jól elvagyok, ha olyan emberek vesznek körül, nem vagyok annyira szótlan. És a korkülönbség se elhanyagolható. Vagy mit tegyek hogy közönbösebb legyen irántam hogy ne szúrjam el? Nagyon tetszik és mióta ismerem megváltozott az életem. Bocs a terjedelemért remélem valaki elolvassa.
Köszi.
Ez tetszik olyan mintha magamat látnám :D
Én is hasonló képp vagyok... Illetve nincs barátnőm de nem is nagyon akar össze jönni... idő kell ahhoz hogy bele szeressünk valakibe ez így van nem veled van a baj.
Szerintem ha rosszat nem mondasz akkor bajod nem származhat ebből...
Randizz vele mondj neki sok szépet és jót...
A konkurens srácnak meg megmondhatod hogy összejövőben vagy vele úgy hogy ha lehetséges ne pályázzon rá
ellenkező esetben beverheted a képét :D
A lényeg szerintem semmi esetre se hagyd ki...
Kevés ilyen alkalom adatik meg az életben és mit ne mondjak irigyellek :)
De ha nem érzed cikinek akkor meg is mondhatod neki hogy már rég nem randiztál úgy hogy bocsásson meg ha olyat mondasz :)
Remélem tudtam segíteni.
Sok szerencsét
Ne keseredj el én azt tudom mondani. Jön majd egy másik, légy kicsit magabiztosabb(persze ne játszd meg önmagad mert az az ellenkező irányba tereli el a témát).
Amúgy meg Én még a barátnőknek se szoktam hinni... hidd el az esetek 90%-ban hazudnak. Esetleg Te is tetszel a barátnőjének és nem akarja, hogy összejöjj azzal a csajjal hanem inkább vele.
batya felnőtt létedre egy buta pancser vagy.13 évesen voltam ilyen azt hiszem.mondok egy nagy titkot neked.ha tetszik vki akkor ne haverkodj vele,mert barátnak fog tekinteni csak.nem 75 perceket kell telefonálgatni,hanem találkozni vele és ott produkálni vmit.75 percet nem beszélek 1 évben nőkkel telefonon,főleg úgy h én hívom őket.
elég szomorú az is h ilyet kérdezel miért nem te kellesz egy 16 éves lánynak,és mindezt úgy h te 23 vagy.azt az energiát amit ide ölsz,amíg leírod ezt a regényt,fordíthattad volna arra is,h 5 perc alatt meghülyítsd a lányt.és ahogy olvasom falusi gyerek vagy.ha egy városi hülyegyerek lennél akkor nem is írtam volna.nem baj batya majd rájössz késöbb mitől piros az alma.....
23/ff
Csak enm bízol eléggé magadban. Ha csajról van szó,akkor neked az olyan mint egy távollévő csillag vagy bolygó. Gondolkodj pozitívan,és éreztesd vele,hogy te sokkal macsóbb,romantikusabb,jobb fej,kedvesebb és barátságosabb vagy. Próbálj meg kivenni valamit a szeméből. Beszélj meg vele találkozót megint,és ne add fel.
Ha valamit még segíthetek,akkor írj.
Mielőtt leszólnátok az utolsót hogy mekkora gyökér, igaza van. Ilyenkor ez kell nevetni egyet:)
Már bocsi de szerintem jobb is így. nekem úgy tűnt a leírtakból, hogy a lány elég hebrencs és gyorsan megtudja változtatni az érzéseit. Így legalább nem fáj annyira mintha már lett volna kézfogás + csók
Mindenki megtalálja a párját, ne izgulj járj nyitott szemmel, ez a lány csak pár év múlva lesz érett egy komoly kapcsolatra nekem az jött le.
Fel a fejjel:)
Üdv! Tegnap este megint eldumáltunk vagy 105 percet telefonon. Nem akartam ennyit de egyszerüen elrepült vele az idő. Végig nevetgélt, jókedvű volt, és abszolút nem éreztem rajta, hogy nem akar semmit. Úgy látom nemtudja igazán mit akar. Kedves 16:44-es elbeszélgetnék veled szívesen ha te is gondolod, egyetértek veled, csak nekem ilyen volt az előéletem. Nem tudok egyik pillanatról a másikra olyan lenni mint amit te mondasz, de hidd el az akarnék...
Péntekre beszéltem meg vele találkozót, de csoportos lesz mert hívja a barátnőjét is, és nekem is vinnem kell a haveromat, hogy lekösse valamennyire a másik csajt. Aztán nem látom egy hónapig. Valahogy meg kéne oldanom, hogy mély benyomást tegyek rá és ne felejtsen el. Aztán jó ideig nem jelentkeznék nála.
A vicc az, hogy tudja hogy mit akarok, mégsem zárkózik el tőlem, hisz fel se venné a telót a barátnője szerint(ahogy ő sem) és elvagyunk. Szóval nemtom mi lesz. Köszi mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!