Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ha láttok egy nagyon jó pasit az utcán mi az első gondolatotok? Kérlek ne gondolkodjatok a válaszon írjátok ami jön kapásból
gyaa lányok, tényleg? xD remélem rólam is fantáziáltak már :D
f19
ezek szerint csak én vagyok olyan beteg, hogy arra gondolok vajon mit tanul, dolgozik, mit szeret, mert ha már helyes akkor vajon okos is és talán remekül szót értenénk?!!
szóval ez az elsődleges minden más csak utána.
csajok miért nem küldtök több jelet ha valaki tetszik?
A srácoknak detto ugyanez megy a fejükben de sokszor nem mernek kezdeményezni mert nem jeleztek!
Mentem már el nem egy nagyon jó pasi mellett, de igazából nem váltott ki belőlem többet mint más átlag pasi...igazából nekem sose jutott olyan eszembe egy vad idegennek kapcsolatban, hogy huuu de lesmárolnám, vagy huuu de berángatnám az ágyamba...
Úgy igazából nem is értem a kérdést...?! :D Van aki egyáltalán így gondolkozik? :D Egy idegenről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!