Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17-18 éves lányok! Első ismerkedős randira hova mennétek szívesen?
Figyelt kérdés
Rávetemedtem, hogy egy lányt leszólítsak, és elkérjem a számát. Nagyon bejön, úgyhogy semmiképp sem szeretném elszúrni. Mit gondoltok, hova menjünk, ahol kellően sokat tudunk beszélni ahhoz hogy megismerjük egymást, de azért egymáson kívül legyen más elfoglaltságunk is? Akár lehet konkrét helyeket is Budapesten, ha van :)2013. jún. 11. 22:16
1/9 anonim válasza:
Olyan randi lenne jó, amin ha beáll a kínos csend, legyen valami, amivel el tudom foglalni magam. Pl. közös kutyasétáltatás, biciklizés. Városjárás, Budapesten a Duna-Margitsziget-Vár-hidak környéke.
2/9 anonim válasza:
Mozi semmikeppen sem az a legrosszabb randiotlet. Seta a varban vagy a citadellánál. Vagy margitsziget (ha leapad a viz) sztem ezek a legjobbak 17/L
3/9 anonim válasza:
Lakásra ;) ott nyugodtan lehet dumálgatni,plusz filmezés v ilyesmi
6/9 anonim válasza:
vidd el csocsózni, közben dumáltok és ha csend van akkor a labda pöcögtetés. csak az ember tényleg tud csocsózni akkor kilőve mert szarrá vered...
7/9 anonim válasza:
A temető nem rossz, ott síri csend van, nem fog zavarni semmi, lehet akár piknikezni is.
Egy kávézó is jó, akár, leültök meginni vmit, közbe dumcsi.
9/9 anonim válasza:
Hát ott aztán tényleg nem zavarna semmi, s olyan romantikus. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!