Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti hogyan mennétek oda?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan mennétek oda?

Figyelt kérdés

Nagyon megtetszett a lány, nagyon...Eddig egyszer láttam, a templomi kórusban énekel. Megtudtam a lány nevét, facebookon meg is találtam, de nem látok róla semmi infót (pl. hogy van-e barátja).

Hogyan tudnék megismerkedni vele?

(zárójelben: a kórusban énekel még egy nagyon távoli ismerősöm, akivel beszélőviszonyban vagyunk ugyan, de még csak egyszer találkoztunk, és elég hülyén jönne ki, ha az ismerős lánynál érdeklődnék a megtetszett csaj után, esetleg megkérném, hogy mutasson be neki, hisz' őt is alig ismerem, sőt, bunkónak gondolna, hogy miért teszem neki a szépet, ha a barátnőjére "hajtok".)

Tök ismeretlenül menjek oda hozzá, hogy "szia"? Az a baj, hogy semmi közös pontot nem találtam még hozzá, szóval nem tudom, hogy csináljam.

2013. máj. 20. 11:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Bátraké a szerencse:D Menj oda hozzá tök ismeretlenül:D
2013. máj. 20. 11:31
 2/7 anonim ***** válasza:

templomi kórus

jó a hangod ,szeretsz énekelni...

2013. máj. 20. 11:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Ne bonyolítsd túl!

Menj oda, köszönj, jegyezd meg milyen nagyszerű volt az előadás és kérdezd meg, hogy meghívhatod-e egy fagyira.

2013. máj. 20. 11:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja és azt még említsd meg ott helyben, hogy az egyik ismerősöd is itt énekel és akkor már nem fog vadidegenként tekinteni rád.
2013. máj. 20. 11:37
 5/7 anonim ***** válasza:

"jó a hangod ,szeretsz énekelni..."

Nem jó kérdés, én hasonlóért nagy mínuszt kaptam. Kórusban van, nyilván szeret énekelni, különben nem lenne ott, ráadásul simán lezárhatja egy igennel és akkor a kérdezőnk sehova se jutott szinte.

2013. máj. 20. 11:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Azt megírhatom az ""ismerős"" lánynak, hogy legközelebb bemutatna-e a barátnőjének? Vagy ezt így nagyon gáz direktben kérni?
2013. máj. 20. 19:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Nincs akadálya, tedd ezt!
2013. máj. 20. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!