Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ha láttok egy nagyon jó pasit az utcán mi az első gondolatotok? Kérlek ne gondolkodjatok a válaszon írjátok ami jön kapásból
Ha látok egy jó pasit arra gondolok,hogy végre valami esztétikus látvány(nekem magasan van az ingerszintem,azaz kevés igazán jó pasit látok)úgy megismerném,úgy leszólítanám..hátha lenne köztünk valami:D
Persze,aki nekem jó pasi,ahhoz vonzódok is,illetve bejön,szóval,ha ők próbálkoznának nálam,nem ellenkeznék:D
De fel kell ébredni az álomvilágból:/
16-os vagyok
Az lemaradt hogy tetőtől talpig végigmérem,csorgatom a nyálamat,persze messziről,és elképzelem magunkat..khmm mindenféle helyen,szituációban stb,persze,ha elmegy mellettem nem mosolygok rá és nem is mondok semmit,é elkönyvelem hogy nem vagyok az esete,biztos a fitneszcicákért van oda..meg minek is kellenék én neki(nem vagyok rossz nő amúgy,de magamhoz mindig túl jónak érzem ezeket az izmos,helyes,magas félisteneket)
Ezért inkább az átlagosabbakkal barátkozom.xD
Ha meglátok egy nagyon jó pasit, akkor alaposan végigmérem, majd elképzelem, ahogy megcsókol és ahogy a csók után odalököm a legközelebbi falhoz(igazából bármihez, ami a közelben van)és letépem a ruháit...
Mikor idáig jutok a képzelgésbe, már rég elment mellettem és eszembe jut, hogy én nem kellenék neki, úgyhogy szomorúan ballagok tovább...
De olyan pasival is találkoztam már, akinek annyira elbűvölt a tekintete, hogy semmire nem tudtam gondolni, csak néztem és nem tudtam beteni vele... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!