Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írtam a tanárnőmnek szerelmes levelet. Elküldjem neki? szöveg lent.
Kedvesem : végtelenül szomorú voltam, amiért oly hirtelen váltunk el tegnap...ezernyi szerelmes mondandóm volt Önnek.
A szívem tele volt és van az Ön iránti gyöngédséggel...
életem minden napjával kedvesebb és kedvesebb nekem...tökéletesen tudatában vagyok az Ön jóságának és biztosítom, drágám , hogyha bármi baj érne feltárnám szívem és tökéletes bizalommal elmondanék Önnek mindent.
Ó,milyen nagyon szeretném látni Önt, remélem holnap eljön.
Reggel este boldogan látnám...
24 éves vagyok. Magázom a Tanárnőt.
Most akartam a napokban elküldeni, de tényleg nem sikerült valami jól az iromány...
írd ezt!
idefigyelj te szexi dög. minden órán úgy áll a bré, mint babfőzelékben a kanál. úgy felmegy a pulzusom,ha meglátlak, legszívesebben akkor,ott rögtön belédnyomnám kupidói nyilam
feleségül veszlek, hogy hordhasd nekem a sört és a kaját az ágyba, közben szophass
Ez tök vicces.
#43 kb. így kell kinézzen egy szerelmes vers.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!