Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Írtam a tanárnőmnek szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írtam a tanárnőmnek szerelmes levelet. Elküldjem neki? szöveg lent.

Figyelt kérdés

Kedvesem : végtelenül szomorú voltam, amiért oly hirtelen váltunk el tegnap...ezernyi szerelmes mondandóm volt Önnek.

A szívem tele volt és van az Ön iránti gyöngédséggel...

életem minden napjával kedvesebb és kedvesebb nekem...tökéletesen tudatában vagyok az Ön jóságának és biztosítom, drágám , hogyha bármi baj érne feltárnám szívem és tökéletes bizalommal elmondanék Önnek mindent.

Ó,milyen nagyon szeretném látni Önt, remélem holnap eljön.

Reggel este boldogan látnám...

2013. jún. 10. 21:48
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%

Már ne is haragudj, itt a levél szövegével van baj, nem is azzal, hogy tanárnőnek írod. Rettenetesen csöpögős és nyálas. Romantikus lélek vagyok, meghalnék a gyönyörtől, ha valaki szerelmes levéllel lepne meg, egy titkos hódoló netalán, de ilyen szöveget olvasván max az undort látnád az arcomon. Ne haragudj, ha kicsit durván fogalmazom, de ez tényleg túlzás. A megszólítások is erősek (kedvesem, drágám), meg az a költői "Ó" az utolsó előtti mondatban... Egyszerűen erőltetett és SOK. Mindenképpen fogalmazd át, ha elküldöd.

Amúgy sok sikert! :)

2013. júl. 6. 14:24
 32/50 anonim ***** válasza:
Ne csinálj hülyeséget
2013. júl. 22. 22:32
 33/50 anonim ***** válasza:
Baromi csöpögős, nyálas. Oké, hogy talán szerelmes vagy belé, de inkább hívd el fagyizni. :D
2013. júl. 22. 22:36
 34/50 anonim válasza:
Mutatta ő is a jeleit annak,hogy szeretne tőled valamit, vagy csak te vagy belé esve?
2013. júl. 22. 22:37
 35/50 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

milyen érettségi... azon már túl vagyok rég. Egyetemről van szó. Miért lenne gyermeteg ? Kifejtenéd ?

- Egyetem? :D

2013. júl. 22. 22:48
 36/50 anonim ***** válasza:
Őszintén, ez szörnyű.
2013. júl. 22. 22:49
 37/50 anonim ***** válasza:
Inkább hívd el fagyizni vagy bárhová de ezt úgy küldeni valakinek hogy a csaj valószínűleg nem igazán érdeklődik irántad sztem hülyeség.
2013. júl. 22. 23:24
 38/50 anonim ***** válasza:
Latintantónéninek, latinul tessék. El fog olvadni, ha Petrarcát is legyalulod :P
2013. aug. 9. 22:55
 39/50 anonim ***** válasza:
szállj le a nőmről!!!
2013. aug. 17. 10:25
 40/50 anonim ***** válasza:
100%

Ezt ne küld el, de valami jobbat küldhetsz. Hogy mi a baj a leveleddel? Egyszerűen minden.

Csak példának okáért:

Kedvesem : végtelenül szomorú voltam, amiért oly hirtelen váltunk el tegnap...ezernyi szerelmes mondandóm volt Önnek.

Kedvesem után ":" most pontosan hány éves vagy?

...

végtelen szomorú voltam, amiért olyan hirtelen váltunk el tegnap... - most csúfolkodni akarsz vele?

...

ezernyi szerelmes mondandóm volt Önnek: a megfogalmazás nyakatekert

...

A szívem tele volt és van az Ön iránti gyöngédséggel... : egyszerű szócséplés azután, hogy megemlítetted ezelőtt 2 sorral, hogy "ezernyi szerelmes mondandó" -d van a tanárnőnek.

...

életem minden napján kedvesebb és kedvesebb nekem... : most magázod vagy tegezed. És miért használsz annyi helyen "..." lezárást.

...

tökéletesen tudatában vagyok az Ön jóságának és biztosítom drágám, hogyha bármi baj érne feltárnám szívem és tökéletes bizalommal elmondanék Önnek mindent.

: az a baj, hogy már a leveled minden sorában elmondtál neki mindent. Szerinted, ha valami baj érné a tanárnőt ()tegyük fel, nem tudja visszafizetni a kölcsönt, amit a házra vett fel, és holnap kell fizessen) megnyugodna, ha te bevallanál neki mindent.

Ó, milyen nagyon szeretném látni Önt, remélem holnap eljön.: tegnap este láttad "Öt", ha jól értettem?

Reggel este boldogan látnám... - szócséplés.

...

Biztos vagy benne, hogy nem általános iskolás vagy? Nekem a leveled azt mutatja. A leveled teli van szócsépléssel, felesleges szavakkal, és a felesleges "..." -al, és ami nekem nagyon furcsa, az ön - mindig nagybetűvel van. Én sok regényt olvastam, de soha nem vettem észre, hogy ezt így kéne használni.

2013. aug. 17. 10:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!