Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írtam a tanárnőmnek szerelmes levelet. Elküldjem neki? szöveg lent.
Kedvesem : végtelenül szomorú voltam, amiért oly hirtelen váltunk el tegnap...ezernyi szerelmes mondandóm volt Önnek.
A szívem tele volt és van az Ön iránti gyöngédséggel...
életem minden napjával kedvesebb és kedvesebb nekem...tökéletesen tudatában vagyok az Ön jóságának és biztosítom, drágám , hogyha bármi baj érne feltárnám szívem és tökéletes bizalommal elmondanék Önnek mindent.
Ó,milyen nagyon szeretném látni Önt, remélem holnap eljön.
Reggel este boldogan látnám...
Jézusom.. Azt hiszem, szegény tuti sírva fakadna ezt olvasva, de neméppen az örömtől.
Inkább akkor már énekelj neki valamit, még akkor is, ha egy utolsó fars hangú szűz szirén is szebben énekel nálad.
tegezés és magázás keverve
am. meg elég rosszul is elsülhet,inkább ne!!!
Foleynál a pont xD
Szerintem meg fogod bánni, de hát a te dolgod ha elküldöd...a tegezés és a magázás pedig tényleg nem passzol: "drágám" vs. "Önnek"...nem a múlt század elején vagyunk, hogy így írj! :) Hány éves vagy egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!