Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Írtam a tanárnőmnek szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írtam a tanárnőmnek szerelmes levelet. Elküldjem neki? szöveg lent.

Figyelt kérdés

Kedvesem : végtelenül szomorú voltam, amiért oly hirtelen váltunk el tegnap...ezernyi szerelmes mondandóm volt Önnek.

A szívem tele volt és van az Ön iránti gyöngédséggel...

életem minden napjával kedvesebb és kedvesebb nekem...tökéletesen tudatában vagyok az Ön jóságának és biztosítom, drágám , hogyha bármi baj érne feltárnám szívem és tökéletes bizalommal elmondanék Önnek mindent.

Ó,milyen nagyon szeretném látni Önt, remélem holnap eljön.

Reggel este boldogan látnám...

2013. jún. 10. 21:48
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:

Napokig? Ennél jobbat írok 6 korsó sör és 5 Jager után..

Aki nem hiszi, hívjon meg :)!

2013. jún. 10. 22:14
 22/50 anonim ***** válasza:
73%
Én középiskolai tanárnő vagyok. Ne haragudj, de nevettem ezen a levélen, annyira gyermeteg volt. Ha küldöd, ímélben tedd. Én amúgy a helyedben megvárnám, míg leérettségizek és csak utána lépnék, mert óriási botrány lehet belőle, meg az osztálytársaid ki is nevethetnek, ha megtudják. Lehet, hogy a tanárnő olyan, hogy megmutatná a kollégáinak, hogy "nézzétek, mit kaptam, hát oooolyan édes, nem?"
2013. jún. 10. 22:19
 23/50 anonim válasza:

ne küld el neki, mert megszívod te is !!!

őt kirúgják, akár csak Téged! ha rosszabbodik a helyzt mehet rendőrségre is

2013. jún. 10. 22:19
 24/50 anonim ***** válasza:
Szerintem se küldd el. A tanárod hány éves? Fősulis vagy?
2013. jún. 10. 22:22
 25/50 A kérdező kommentje:
milyen érettségi... azon már túl vagyok rég. Egyetemről van szó. Miért lenne gyermeteg ? Kifejtenéd ?
2013. jún. 10. 22:23
 26/50 A kérdező kommentje:
Tanárnő kb 38-40 éves lehet.
2013. jún. 10. 22:24
 27/50 anonim ***** válasza:
100%
Igen küld el, és még mellékeld mellé a pucér testedet is. Tökéles hatás legyen meg.
2013. jún. 11. 01:07
 28/50 anonim ***** válasza:
100%

Most ezt tényleg magyaráznom kell, hogy miért gyermeteg? Hát jó.

Tele van költői túlzásokkal(VÉGTELENÜL szomorú, EZERNYI szerelmes mondandó, stb.) Ezekből elég egy a hatás kedvéért, nem kell teletűzdelni az egész irományt.

A megütött hangnem kicsit régies, ez nem baj, még jó is lehetne, ha nem lenne ilyen erőltetett. Tényleg érezhető, hogy te ezt napokig írtad:)

Ha mindenképp írni akarsz neki, vedd lazábbra, tegezd, de kérj elnézést érte. Hagyd ezt a régieskedést, légy közvetlen, egyszerű, világos, udvarias, kedves és lényegretörő. Így nem röhögtetted ki magad.

Én tényleg drukkolok.

2013. jún. 11. 09:58
 29/50 anonim ***** válasza:

Ez tiszta Anyegin koppintás:D Ez a szöveg az 1800-as években szép volt,most meg gáz,ízléstelen.Ha lírai akarsz lenni,akkor végig magázd.

Téged is,őt is kirúghatják.szeress ki belőle

De mi ez a kedvesem megszólítás?Ti most együtt vagytok?

[link]

Meríts akkor ebből ihletet,hogy jól hangozzon:)

2013. jún. 12. 19:59
 30/50 anonim ***** válasza:
100%

Az vagyok, aki azt írta, gyermeteg.

Semmi köze az Anyeginhez. A koppintást én nem ajánlom, annál már akármilyen béna, de saját levél jobb. Amúgy meg amit belinkelt itt az előző, nő írta ffinek.

Kérdező, na mi lett? Elküldted?

2013. jún. 13. 07:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!