Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írtam a tanárnőmnek szerelmes levelet. Elküldjem neki? szöveg lent.
Kedvesem : végtelenül szomorú voltam, amiért oly hirtelen váltunk el tegnap...ezernyi szerelmes mondandóm volt Önnek.
A szívem tele volt és van az Ön iránti gyöngédséggel...
életem minden napjával kedvesebb és kedvesebb nekem...tökéletesen tudatában vagyok az Ön jóságának és biztosítom, drágám , hogyha bármi baj érne feltárnám szívem és tökéletes bizalommal elmondanék Önnek mindent.
Ó,milyen nagyon szeretném látni Önt, remélem holnap eljön.
Reggel este boldogan látnám...
Napokig? Ennél jobbat írok 6 korsó sör és 5 Jager után..
Aki nem hiszi, hívjon meg :)!
ne küld el neki, mert megszívod te is !!!
őt kirúgják, akár csak Téged! ha rosszabbodik a helyzt mehet rendőrségre is
Most ezt tényleg magyaráznom kell, hogy miért gyermeteg? Hát jó.
Tele van költői túlzásokkal(VÉGTELENÜL szomorú, EZERNYI szerelmes mondandó, stb.) Ezekből elég egy a hatás kedvéért, nem kell teletűzdelni az egész irományt.
A megütött hangnem kicsit régies, ez nem baj, még jó is lehetne, ha nem lenne ilyen erőltetett. Tényleg érezhető, hogy te ezt napokig írtad:)
Ha mindenképp írni akarsz neki, vedd lazábbra, tegezd, de kérj elnézést érte. Hagyd ezt a régieskedést, légy közvetlen, egyszerű, világos, udvarias, kedves és lényegretörő. Így nem röhögtetted ki magad.
Én tényleg drukkolok.
Ez tiszta Anyegin koppintás:D Ez a szöveg az 1800-as években szép volt,most meg gáz,ízléstelen.Ha lírai akarsz lenni,akkor végig magázd.
Téged is,őt is kirúghatják.szeress ki belőle
De mi ez a kedvesem megszólítás?Ti most együtt vagytok?
Meríts akkor ebből ihletet,hogy jól hangozzon:)
Az vagyok, aki azt írta, gyermeteg.
Semmi köze az Anyeginhez. A koppintást én nem ajánlom, annál már akármilyen béna, de saját levél jobb. Amúgy meg amit belinkelt itt az előző, nő írta ffinek.
Kérdező, na mi lett? Elküldted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!