Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK/FÉRFIAK! Ha egy lánytól csak szexet akartok meddig fűzitek, meddig udvaroltok?
Valahogy úgy... Bár azért nem teljesen. Hexadecimálisan elmúltam ugyan már "3A", és ezért (de nyilván genetikai, neveltetési + egyéb okokból is) MEG SZOKTAM ADNI A MÓDJÁT, hogy "befűzzek" egy nőt, még akkor is, ha "csak" AZ a célom...!
Egyébiránt:
„Ha asszonyokkal élet-hosszig barátian értesz szép szót, oly’ könnyen érsz el jóból s szépből szinte mindent, mint sasmadár a fennen magas szikla-platót. Ha azonban dúlsz-fúlsz, perelsz, ellenséggé teszed őket, készülj bajra, legrosszabbra — elveszhet óh, akár minden —, s halálodig szidhatod majd az összes élő s halott nőket...!” — V. „S”. O. P.
U.i.: Három dolgot le kell szögeznem:
1. Az ég adta világon semmi közöm, a hason-nevű magyar hiphop formációhoz, avagy a szintén ugyanezen négy betűvel fémjelzett, és Herbie Hancock, Freddie Hubbard, Wayne Shorter, valamint Ron Carter és Tony Williams alkotta jazz supergroup-hoz, na meg pláne nincs (ámbár lehetne…), a Vienna Symphonic Orchestra Project-hez! (Ez utóbbi sejtetést, azért a Motivációs Levél majd feloldja.) Ezeknek tehát sem tagja, sem ötlet-adója, sem pedig rajongója, vagy bárminemű „függeléke” nem vagyok! Minő bánat, semmi módon nem kapcsolható a nevem annak a matematikai elméleti modellnek a kidolgozásához sem, amely a bolygók pályáinak és térbeli helyzetüknek a kiszámítását célozza, s mely teória szintén ugyane’ 4 betűs rövidítéssel azonosítható… Amikor ugyanis ezt a nick-et (rejtek-nevet, művésznevet, becenevet etc.) kiötlöttem, még nem volt tudomásom arról (nem néztem utána a Net-en vagy bár akárhol), hogy létezik-e, olyan — közismertségnek örvendő, vagyis a:Very Special Old Pale illetve Very Superior Old Pale (minőségi brandy [konyak]) jelentésen kívüli —, más egyéb kuriózum, amelyet a „V. S. O. P.” betű-összetétel takar… (Aki most azt hiszi, megfogott, hát téved, ugyanis: utálom a konyakot!)
2. Igaz ugyan, hogy a saját értelmezésemben részemről használt: V. „S”. O. P. nick-név kiválasztása és használata — mint a kiváló minőségre utalás — teljességgel tudatos volt a részemről, ám mielőtt még bárki is márkaminőség-jelzet elorzással (plágiummal) vádolna, kérem, legyen tárgyilagosan igazságos, vagyis egyfelől: vegye figyelembe, hogy a saját rejtek-nevem kezdőbetűi teljesen más jelentés-tartalmat takarnak, mint az előbbiek, valamint nálam a második betű idézőjelek között íródik; másfelől: a „vád” képviselője tartson „ítéleti” sorrendet is…, a jelek szerint ugyanis: nem én voltam az első, aki az eredeti felhasználást követően (ti. a konyak-minőség jelzésre alkalmazást követően), ilyen-olyan módon átvette ezt a rövidítést…! (Felteszem: a V. S. O. P. hiphop-csapatot, Herbie Hancock-ot, vagy a Vienna Symphonic Orchestra Project-et sem perelte még be, a Rémy Martin, vagy bármely’ más, klasszikus francia-konyakgyártó cég, amiért e „gyülekezetek” nevében a minőségi konyakra történik utalás…) Ja, és — persze — abban is erősen bízom, hogy egy ideig még egyikük sem fog a művésznevem miatt megorrolni rám…! (Legalább is addig, amíg népszerűségben túl nem teszek rajtuk…)
3. Az anyakönyvezett (születés szerinti) nevem: Róka Béla. Az Édesanyám családneve volt Baksai, és mert ő tavaly — néhány nap múlva már egy éve — eltávozott a nem ismert tartományba, ahonnan nem tért meg utazó…, úgy határoztam: felveszem a családnevét — ha másként nem, legalább „művésznév”-ként… A
Ehhez fűzve még:
„Mindaddig, míg él az Édesanyánk, ő az egyetlen, eleven kapocs múltunk őstörténetéhez, tudniillik: keletkezés- és létezés-történetünk azon szakaszaihoz, mely szakaszokra semmi módon nem lehetséges tudatos önállóságunkban megélt emlékképeket felidéznünk. Az a pillanat, amikor Édesanyánk megszűnik számunkra többé létezni, nem csak életünk egy részének végérvényes és visszavonhatatlan megsemmisülését jelenti. Attól a pillanattól kezdve ugyanis a múltunk őstörténetére való legközvetlenebb tudatossággal megélt visszaemlékezéshez való hozzáférés lehetősége is megszűnik számunkra többé létezni!”— V. „S”. O. P.
Itt már VÁLASZT KAPTÁL A KÉRDÉSEDRE - TÖBB ÍZBEN IS...!
Sztem, a téma ad acta tehető!
Dixi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!