Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az ilyen divatmajmok után epekedik az összes nő? Aztán nyavajognak hogy nincsenek normális férfiak.
Figyelt kérdés
2013. jún. 4. 00:48
1/6 anonim válasza:
helló ne általánosíts
férfiak meg sírnak h nem kapják meg a divatbolond pipiket
mindkét nem sír lássátok be
2/6 anonim válasza:
Utálom a divatmajmokat, nem nyafogok a pasik miatt...te jó ég akkor én nem vagyok nő? :D
3/6 anonim válasza:
Fáj mi? Ha nem lennének olyanok amilyenek, akkor is lenne barátnőjük, mert gondolom nem nyávognak mint te. Egyébként semmi közöd hozzá, hogy ki milyen. És nekem is elegem van abból, hogy megyek az utcán és olyan feelingem van, mintha ezt az embert az előbb láttam volna, mert olyan egyformák.
4/6 anonim válasza:
Normális lány vagyok, normális pasikat szeretek és még nem nyavalyogtam a pasik miatt.
5/6 anonim válasza:
Èn eddig csak egy divatmajomra buktam
aki persze észre sem vett
plátói volt az egész mint ahogy az összes többi
de ami most van
az egyszerűen hihetlen
imádom a barátom
Ő visszaadja azt amit soha nem kaptam meg senkitől
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!