Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Gyakrabban néztek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Gyakrabban néztek egy pasi szájára, ha hófehér fogai vannak?

Figyelt kérdés
Csak azt nézitek meg, hogy milyen szép fogai vannak, vagy közben csókról is fantáziáltok?
2009. okt. 7. 15:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha annyira fehér, hogy már vakít, akkor nem a csók jutna eszembe. El lehet nagyon rontani a tökéletes szépség jegyében, lsd. Demszky Gábor. Bár ő nem csak ezt az egyet rontotta el...
2009. okt. 7. 15:09
 2/7 anonim ***** válasza:

hát engem totál hidegen hagy.

a vakító fehér fogsortól inkább csak mosolygok

a lényeg h ne rohadjon. és ne legyen vakító fehér.

2009. okt. 7. 15:19
 3/7 anonim ***** válasza:
imádom a fehér fogakat. nem a művi fehéreket, hanem a természetes fehéreket. egyébként igen, gyakrabban nézem a mosolyát, és akinek nagyon fehérek a fogai, az eszembe szokott jutni, ha az illetőre gondolok.
2009. okt. 7. 15:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Azt honnan lehet észrevenni ha nem eredeti hanem fehérített?
2009. okt. 7. 15:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a művi fehéret csak arra értette, hogy ne legyen nagyon természetellenesen fehér. Egyébként sztem a fogfehérítések sem csinálnak olyan vakító fehér fogakat mint a Signal reklámban... Nekem pl nem kell hogy hófehér legyen, de ha nagyon sárga az is elég kiábrándító tud lenni.
2009. okt. 7. 16:30
 6/7 anonim ***** válasza:
sehonnan ha csak nem olyan fehér mint amit kihipóztak
2009. okt. 7. 16:32
 7/7 anonim ***** válasza:
A fog színe annyira nem is érdekel... A FONTOS, HOGY ÁPOLT LEGYEN!!! Például nekem genetikailag is sárgás színű fogam van, deh nem fehéríttetném ki, mert akkor elérzékenyülne az összes fogam...
2009. okt. 7. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!