Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek is hazudta már pasi hogy érez irántatok valamit, közben meg mégsem?
Figyelt kérdés
Engem 1,5 hónapig etetett egy srác azzal, hogy milyen fontos vagyok neki és oda meg vissza van értem. Közben meg más csajokkal is próbálkozott, és végül mivel nem d*ghatott meg ezért kidobott. És még én éreztem magam hülyén mert azt hittem érez irántam valamit...Jött a csalódás, szomorkodás.
Mással is előfordult ez?
2013. jún. 2. 18:27
2/5 anonim válasza:
úristen, velem pont ugyanez történt az előző barátommal, véletlen nem ugyanazt a pasit fogtuk ki?
3/5 A kérdező kommentje:
Mármint te a fiú vagy vagy a lány? :D
2013. jún. 2. 18:30
4/5 anonim válasza:
Nekem csak csaj hazudta, az viszont elég sok.
5/5 A kérdező kommentje:
És ami a legidegesítőbb jött az idióta szövegeivel, én meg mindig bizonygattam neki vissza hogy "te is nagyon fontos vagy nekem meg te is hiányzol, jaj én is alig bírom nélküled" :D és teljesen abban a hitben voltam hogy dúl a láááv. Erre jól átejtett :(
Napokig nagyon ki voltam miatta.
2013. jún. 2. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!