Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Szerintetek milyen az ha egy lany hivja el a pasit?
Én imádnám, ha egyszer nem nekem kéne szétstresszelnem magam azon, hogy hogy hívjam el a lányt, szóval én örülnék neki :)
16/f voltam, szép estét Magyarország
Szerintem ma már teljesen elfogadott. Én azt látnám benne, hogy jó az ízlése egyrészt:) másrészt pedig önálló, magabiztos, és a legkevésbé beszari. Ami tulajdonságok nekem mind pozitívak. Ergo nekem bejönne!
28F
1. randira ne a lány hívja el, az nem egészséges :D illetve nekem akkor eleve nem bejövős a leány, ez van.. így működünk
ha nem érdeklődik irántad 1 srác, akkor hanyagold
viszont 1. randi után egyenesen jól is esik a srácnak ha elhívod
20/F
Én inkább azt tolerálom, ha a lány különböző módszerekkel (mosoly, szemezés stb.) felbátorítja a kiszemeltjét, hogy végül az hívja el őt.
Engem kimondottan rosszul érintene, ha egy lány hívna el, mert kevésbé érezném férfinak magam ott és akkor.
21/F
Én sztem nem jó, vagyis nekem nem jönne be.
Az ilyen csaj, sztem olyan, hogy csak azért jönne össze velem, hogy csag villogjon, hogy "milyen jó pasija van"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!