Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Baj" az, ha a csaj hívja el a pasit talira?
Figyelt kérdés
2008. aug. 11. 00:43
1/10 anonim válasza:
nem,néha talán jobb is ha a fiú elég félénk és az nem mer kezdeményezni
2/10 anonim válasza:
egyáltalán nem baj, bár én akkoris ráhagynám a fiura ha félénk lenne én vagyok a lány a fiunak kell kezdeményezni csak azért sem lennék hajlando én nyomulni :) ha meg ő nem hív már egy jo idő elteltével sem akkor lehet h nem jöttem be neki eléggé vagy nem érdeklem ugy igazán :)
3/10 anonim válasza:
dehogy baj:) , én örülnék neki...
4/10 anonim válasza:
Nembaj! Szerintem jóötlet. Én is igy kezdtem a barátommal.
5/10 anonim válasza:
Ha engem egy csinos csaj elhívna... hmmm... :) Na jó, van bnőm, nem gondolunk ilyenekre :P
6/10 anonim válasza:
Én szeretném, ha a kiszemelt elhívna engem, mert akkor nem kellene féljek a NEM-től :)
7/10 anonim válasza:
szerintem próbáld meg elhívni. sokat nem veszthesz legfeljebb azt mondja hogy nem. vagy azt hogy igen és akkor már megérte. és ha elhívod akkor legalább egy problémáddal/kérdéssel kevesebb lesz.
8/10 Srapnel válasza:
Szerinted baj, ha a vágyaid beteljesítésére magad is teszel valamit?
9/10 anonim válasza:
szia én fiu vagyok 19 éves és elég félénk :) sztem nem baj ha a csaj kezdeményez :D
10/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2008. aug. 13. 23:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!