Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csaj elhívhat talira egy pasit?
Jó barátok vagyunk és mostanában nem tud neten lenni.
Az jutott eszembe,hogy megkérdezném nem e futnánk e össze telefonon,hogy ezt mennyire venné nyomulásnak egy pasi?
Pff...
Ezt általában ilyen 14-15 körül szokták megkérdezni. Én szoktam nyomulni, van hogy elhívom háromszor de neki nem jó. Ő is akarta de csak azért nem hívott, vagyis azért nem kezdeményezett merthogy én vagyok a férfi és az én dolgom. Szépen el is küldtem a bús p*csába. Kezdeményezz nyugodtan mert előnyös, és pozitív dolog. Jópont a fiúknál.
Persze! A lényeg, hogy ne fuss utánna... Először egy, kis megjegyzés elég, hátha veszi a lapot, és kezdeményez, ha te annyira nem akarsz... De Utánna meg rálérdezel, és megkapod a választ, ebben nincs semmi ciki. Csak ha kosarat kapsz akkor azt is tudd elfogadni, ha nem na az a ciki.
P87
Kedves 63%-os válaszoló,én téged nem bántottalak tudtommal...
Lehet gyerekesnek tűnhet a kérdés,de éppen azért mert nem vagyunk már tinik tettem fel...Mert lehet másképp reagálja le egy 10-en 20-on éves és másképpen egy 30-as...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!