Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csaj elhívhat talira egy pasit?
Jó barátok vagyunk és mostanában nem tud neten lenni.
Az jutott eszembe,hogy megkérdezném nem e futnánk e össze telefonon,hogy ezt mennyire venné nyomulásnak egy pasi?
Kedves 63%-os válaszoló.gondolom te pasi vagy...
Van aki azt mondja hívjam el,van aki azt mondja ne,mert az nyomulós...
Azért is kérdeztem meg itt is.
Az az ember, aki azt tanácsolja, hogy ne hívd el és légy "nő", attól el kéne venni a múlt században kiharcolt női emancipáció és egyenjogúság minden vívmányát.
Az ilyen nők menjenek csak vissza mosni, főzni, takarítani, nemszavazni, gyereket szülni és másodrangú polgároknak lenni, mert ég a pofája azoknak a nőknek, akik vették a fáradtságot, hogy kitörjenek ebből és tanultak, dolgoztak, gondolkodtak.
sztem a mai világban már minden megtörténhet
és ha ismeritek egymást akkor pedig bátran hívd el valahová akár kettesben akár társasággal :D
Az utolsó válaszolónak különösen köszönöm a válaszát.
Én is ettől tartok,hogy addig gondolkodok mit tegyek,míg késő lesz...
Én simán elhívom a pasikat sosem mondtak még nemet semmire sem.
Ha te nem vagy ez az irányítós fajta akkor utána vonulj vissza és hagyd, hogy ő irányítson. Így nem lesz nyomulás sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!