Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen a 2. randin? Többi lent.
Szóval már első randi volt, ahol tök jól sikerült megismernünk egymást, beültünk egy kávézóba ahol szerintem elsőre nagyon sokat beszélgettünk (Természetesen a hihetetlenül jó idő miatt lett ez a program) Igazából a két puszin kívül más nem volt, de jól érezte magát, meg azóta is folyamatosan beszélünk, néha már úgy is, mintha kapcsolatban lennénk egymással. Már elhívtam másodikra is, aminek szintén örült, ha az idő engedi inkább sétálgatást szeretnék vele a parkban, stb...
És a kérdés, ha sétálnánk, fogjam meg a kezét, vagy hagyjam, hogy majd ő?? És ha már ez meg volt akkor lenne értelme újabb szintre tenni a kapcsolatunkat? Pl. csókkal zárás? Mert igazából nem tudom, hogy most ő várja el, hogy én lépjek-e, vagy csak én hagyjam rá?
Igazából lassan két hónapja lépett ki egy 2 éves kapcsolatból, de nem egyszer mondta már nekem, hogy velem sikerül elfeledtetnie az előzőt... Meg igazából ő nyitott felém legelőszöör, ami után megismertük egymást.
21/f vagyok a csaj 20
Köszi a válaszokat, de akkor mindenképp én lépjek ugye?
2. válaszoló: olvasd végig mit kérdeztem, nem programot kértem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!