Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin most akkor mi legyen, ki fizet :S?
Neten ismertem meg, most egyeztetem vele épp, hogy hova szeretne menni. Felvetettem neki néhány lehetőséget, amiből választhat, hogy azért érezze, hogy tudom mit akarok, de mégis rábízom, legyen az ahol jobban érzi magát.
Kérdezte melyik anyagilag barátibb :D
De eredetileg én akartam meghívni, szóval most nem tudom mondjam-e neki, hogy én fizetek ne törődjön vele.
Eredetileg így is akartam, de egy barátom azt mondta, hogy első randin ne hívjam meg semmire. Majd a későbbiekben
Ahány ház annyi szokás, szóval nem tudom... Anyagilag egyikünk sincs eleresztve..
20 évesek vagyunk egyébként
Fizessétek felesbe és nem lesz gond.
Ha nem vagytok eleresztve mennyetek a Trófeába ott x összegért annyit ehettek mindenből amennyit csak akartok.
De csak egy ötlet.
Az etikett szerint, mindig az fizet aki meghívja a másikat.Egyszer ez, egyszer az.
Én a helyedben az anyagilag barátibbat választanám:)
Első, nyilvánvaló, hogy nem várnám ezt el :DDD De tudtam, hogy magas labda lesz.
Azon gondolkodtam el, hogy felesbe kellene, de nem tudom, végül is én hívtam el
Te vagy a lány, vagy a fiú?
Ha te hívtad meg, neked illene fizetni, bár nekem elég fura, ha mondjuk a lány hívja meg a fiút.
Ha te vagy a fiú, nem is kérdés. Ha mégse jön be a másik, akkor is kifizeted, de max. nem kérsz több randit.
Nem értem én ezt az emancipanci dolgot. A férfi a férfi, a nő a nő. A férfinek kell udvarolni.
Nekem apám mindig azt mondta, ha a randi végén a nő kifizeti a részét, az azt jelenti, hogy soha többet nem akar vele találkozni. Most meg olvasom itt, hogy a fiúk szerint a lány fizeti a részét. Szégyen, de komolyan.
Na, meg erre egy lapáttal, amikor egy fiú barátom kijelentette, hogy én egy megvásárolható k. vagyok. Azért, mert a fiú kifizette a mozijegyemet? Na, nem már. De ha annyira csóró, nem kell csajozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!