Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez most randinak számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most randinak számít?

Figyelt kérdés
A kiszemeltem elhívott engem hétvégére pókerezni a haverjaival. Még nem tudom hogy kell, de azt mondta segít nekem és megtanít. Egyébként egy helyre járunk edzésre, szokott nekem sokat segíteni. Párszor mondta már nekem hogy csinos vagyok. Meg msn-en mondta hogy fáj a háta, egyszer maszírozzam meg. Szkott rám írni, és sztem jól elbeszélgetünk. Szal most hogy elhívott pókerezni...haveri szinten vagy ez randi lehet? és ha elmegyek, szerintetek mit vegyek fel???
2009. okt. 6. 13:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet randi, de lehet barátkozni akar csak. Ez szerintem később vagy esetleg a pókernél fog kiderülni. De azért csípd ki magad. Smink, hajvasalás, farmer és valami cuki kis felső.
2009. okt. 6. 13:15
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

csak akar valamit! mer amugy mér hívna el!

deszerintem nem kell kirittyenteni magadat annyira legyél természetes! és add őnmagad !

2009. okt. 6. 13:15
 3/12 A kérdező kommentje:
köszönöm =) ki fogom próbálni
2009. okt. 6. 13:21
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előttem szólóval, biztos h tetszel neki!!!

Szerintem is öltözz csinosan, de ne vidd túlzásba: egy farmer meg egy jó fölső, lófarokba összefogott haj szerintem jó:)

Am hány éves vagy?

2009. okt. 6. 13:21
 5/12 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok...ő meg 19
2009. okt. 6. 13:24
 6/12 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy szeretne valamit - te viszont úgy öltözz, hogy TE mit szeretnél tőle? Ha csak barátkozni, akkor szolidan, hogy elérhetetlennek tűnjél - ha pedig komolyabban ismerkedni, akkor úgy, ahogy ő szeretné. De kényelmes ruhát vegyél, különben nem érzed majd magad jól.
2009. okt. 6. 13:27
 7/12 anonim ***** válasza:

Sztem tetszel neki,ha elhívott és még a segítségét is felajánlotta neked! Kedves tőle!

Légy aranyos,sexi,de visszafogott! :)

Nadrág,csini felső ajánlott! :o)

2009. okt. 6. 13:28
 8/12 anonim ***** válasza:
Randinak akkor nevezném, ha kettesben lesztek, de mindenképpen akar valamit.
2009. okt. 6. 14:26
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha vetkozopoker, és szégyellős vagy, akkor sok ruhát.

A ferfiak NEM randiznak. Nalunk egy dolog szamit, és ez genetikailag kodolva van: minel tobb virágot beporozni. Genetikai anyagunak minel tobbszor tovabbadni.

Fekudj le vele, aztan meglatjuk mi lesz.

2009. okt. 6. 15:25
 10/12 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2009. okt. 6. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!