Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csípő "nélküli" lány? Deszka típus van akinek bejön? (kép)
Nincs derekam se csípőm. Deszka vagyok, ezt már elfogadtam. A volt barátom állandóan megnézte a formásabb lányokat mellettem, ami rendesen aláásta az önbizalmamat és már a lakótársaim előtt sem merek átöltözni.
Szerintetek bizonyos esetekben lehet kívánatosabb egy ilyen deszka lány, a homokóra típusnál?
Nem értem... mit bukott le, ha ő is hasonlóan néz ki, csak nem mert magáról képet felrakni?
Egyébként is egyértelműen látszott a gombkilincs... mindenki tudhatta, hogy nem a kérdező van a képen!
38as vagyok, aki linkelte. a 30-as kérdezte ő van-e a képen, arra reagáltam. Egyébként miért ölti le és tölti fel máshova? Általában ők mondják azt hogy ők vannak a képen. Persze a google képkereső okosabb. :D
A kilincsnek mi köze van ehhez?
óóh én mi mindent megadnék azért hogy ilyen alakom legyen :))
szerintem nagyon szép !!
Jujj, így teljes arccal már nem is tetszik annyira :(
Am. hogy lehet az, hogy fogyás után még a melle is eltűnt? :O
Úgy vélem (bár lehetséges ,hogy én látom ily gyakorisággal )
manapság főként szélesebb csípőjű lányok az ideálisak . Ember típustól függő és igényességi skálástól kinek mi megfogó . Részemről a kislányosan vékony típus sokkalta egyedibb ,hízástól nagy mértékben e testrészen nem kell tartania típusú alkat befutó,hisz nem szokványos olyannyira . Magam is hasonló alkat vagyok ,s kifejezetten örvendek ,mivel nem hiányzik a fölösleges hús e testrészen . Bár ez egy sajátos vélemény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!