Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csípő "nélküli" lány? Deszka típus van akinek bejön? (kép)
Figyelt kérdés
Nincs derekam se csípőm. Deszka vagyok, ezt már elfogadtam. A volt barátom állandóan megnézte a formásabb lányokat mellettem, ami rendesen aláásta az önbizalmamat és már a lakótársaim előtt sem merek átöltözni.
Szerintetek bizonyos esetekben lehet kívánatosabb egy ilyen deszka lány, a homokóra típusnál?
2013. máj. 29. 22:33
11/51 anonim válasza:
Ezeknek az idióta nőcsábászoknak semmi sem elég?Én összetenném a két kezemet egy ilyen nőért
12/51 anonim válasza:
Ez te vagy? Szívesen megnéznék egy arcos képet is. Eddig tetszik, de az arcon múlna.
13/51 anonim válasza:
Az nem is számít,de mitől van ekkora bickód? :O :D
14/51 anonim válasza:
Ha a belső értékeid is rendben vannak, akkor nálam semmi gondot sem jelentene a külsőd.
15/51 anonim válasza:
Csak azért írok hogy ne a sok kis válogatós műmájer köcsögre hallgass: ne aggódj, semmi baj nincs az alakoddal, vonzó.
16/51 A kérdező kommentje:
Úszó vagyok. :)
2013. máj. 29. 22:39
17/51 anonim válasza:
Már ne haragudj, de nagyon szép alakod van, szép derekad meg csípőd van. Szerintem nem az alakoddal, hanem az agyaddal van a bibi, vagy a látásoddal, tudom is én. Nekem is ilyen alkatom van, csak ducibb vagyok, kis hurkákkal, mégis tudok szépen öltözni, és jól is érzem magam. Egy fiú miatt meg ne menjen le ennyire az önbizalmad. Minden fiú megnézi a formás lányokat, de az nem jelenti azt, hogy fomásaBBak (nálad), azt már csak te kombináltad hozzá :P
18/51 Komplikato válasza:
Szerintem a NŐT a teljes összhatás adja ki, nem egy egy kiragadott eleme. Lehet valaki vonzó és szexi túl pici keblekkel, vagy nem annyira gömbölyded derékkal is. De bizony van olyan kombináció ami már picit rontja az esélyeit. Itt lép be az összhatásba a test viselőjének jelleme és kisugárzása ...
19/51 anonim válasza:
Szerintem semmi baj nincs az alakoddal, ezt nőként mondom. Szép, tónusos tested van. A derék-csípő vonalad pedig előnyös öltözködéseddel hangsúlyosabbnak mutathatod, azzal pedig szintén semmi gond nincs, hogy nem rendelkezel hatalmas tejcsárdákkal. :)
20/51 anonim válasza:
foley, tuti a recskázástól :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!