Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csípő "nélküli" lány? Deszka típus van akinek bejön? (kép)
Figyelt kérdés
Nincs derekam se csípőm. Deszka vagyok, ezt már elfogadtam. A volt barátom állandóan megnézte a formásabb lányokat mellettem, ami rendesen aláásta az önbizalmamat és már a lakótársaim előtt sem merek átöltözni.
Szerintetek bizonyos esetekben lehet kívánatosabb egy ilyen deszka lány, a homokóra típusnál?
2013. máj. 29. 22:33
31/51 anonim válasza:
Az a felső baromira rosszul áll neked, egy élénkebb színű sokkal többet dobna rajtad. Amúgy korrekt a többi.
32/51 anonim válasza:
szerintem jó alakod van, a barátod meg bunkó volt, ha más lányokat nézegetett.
33/51 anonim válasza:
sundiszno!
Én általában nem edzős toppban szoktam flangálni a városban, szóval édes mindegy, hogy milyen színű. Nekem is fekete meg fehér van. Arról nem is beszélve, hogyha melltartó helyett használom épp és így megyek valahova, akkor meg jobb is a fekete, fehér, bézs változat, mint valami neonzöld. Tehát nyilván sokat dobna rajta egy színes, és bizonyára vannak színes felsői, még jó hogy 1 embert leszámítva, mindenki csak a pólóit látja...
34/51 anonim válasza:
tuti nem küldenélek el emiatt, lehet melled nincs sok de nem baj, az arcod szép sztem x)
36/51 anonim válasza:
én is hasonló alkatú vagyok és van egy 10 éves kapcsolatom, ráadásul Ő volt a kezdeményező (még a sulis szekrénybe is beesett, úgy bámulta a fenekem, pedig csak farmer volt rajtam XD). Úgyhogy igen, van, akinek bejön, nyugi.
39/51 anonim válasza:
(#38) ilyen kevesen ismerik a google képkeresőt?
40/51 koszosablak válasza:
Hoppááréé lebuktál... Cinkes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!