Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek az ilyen típus bejön?
Általában Deszkás cipőt hord, fekete a kedvenc "színe", és olyan cuccokat is hord, humoros, mindenről van véleménye, rendszeresen edz, általában azt tanulja amit szeret, szereti a rock/metal zenét 185cm és 85 kg
Kíváncsi lennék a válaszotokra :) jöhet privi is :) 17f
ezek alapján : ??? NEM !!!!!
meg amúgy sem.. ha azt hiszed ezek a mérvadók egy kapcsolatban amiket írtál.. akkor 10000% nem jössz be.
tudod mit tudtam meg rólad ebből :??? milyen cipőt hordasz.. a kedvenc színed a zenei ízlésed meg hogy 185 cm vagy 65 kg
sok információ..
bocsi de 85 kg :) amúgy ebből sztem megtudhattad (szerintem)
Hogy naggyából milyen a stílusom., mert nem mindenki hord deszkás cipőt rock-er létére, meg azt h adok a külsőmre. meg még sorolhatnám, bár az már lassan szövegelemzés lenne ;)
Akkor esetleg tipp h miket kéne írnom?
Mert mit írjak ki? Szeretem a nyarat, szeretek dolgozni, szeretem ha egy lány miattam nevet. ilyeneket pl?
Azért, mert deszkás cipőd húzol fel, nem fogsz bejönni. Se attól, hogy 185 centi vagy. Nekem ezek rohadtul nem fontosak.
Az meg, hogy mindenről megvan a véleményed... manapság mindenki szereti ezt gondolni magáról, és vagy úgy van, vagy nem.
Az edzéssel járó kitartásért gratulálok, és további sok sikert, de így most ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!