Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az alak még dagadtnak számít? (Kép)
Figyelt kérdés
Már fogytam 8 kilót. Szerintetek mennyit adjak még le, hogy "randiképes" legyek?
2013. máj. 29. 20:16
1/30 anonim válasza:
Már most is jó alakod van, ha akarsz még formálni sportolj kicsit szálkásítás céljából, de már így is "randiképes" vagy :) 23/F
2/30 anonim válasza:
Dehogy dagadt,szerintem tökéletes:)
Fogynod nem kell,max egy kicsit formásodni.
3/30 anonim válasza:
Én már elmennék veled randizni! :) 23F
4/30 anonim válasza:
randiképes vagy, csupán az a kérdés, hogy miylen "osztályú" pasira hajtasz.
jönnek itt majd 100 ával, hogy tokéletes, meg randizz velemek.
de nekem ez még husis. neharagudj. még 5 kiló minusz sztem.
ez az én ízlésem. nagyon szeretem az alacsony, vékony lányokat ez van, és szerintem nem vagyok egyedül :)
de csak így tovább, élismerés a fogyásért! ne add fel!!!! HAJRÁ!!!! :)
7/30 anonim válasza:
én már most vinnélek randira... :)
8/30 anonim válasza:
én mostmár vinnélek a szénakazalba,isteni alakod van,és azok a cicik....huhh...
9/30 anonim válasza:
hasonló alakom van,csak kicsit sportosabb,és a cicim nagyobb,engem folyton megnéznek,nem értem,mi a gondod magaddal,nagyon csinos vagy. egy kis szálkásító diéta és heti 4x kocogás istennőt varázsol majd belőled :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!