Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, milyen alkatú lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, milyen alkatú lányok jönnek be leginkább?

Figyelt kérdés
PL. ezek közül: [link]

2013. ápr. 24. 18:26
 1/8 anonim ***** válasza:
1-4
2013. ápr. 24. 18:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Homokóra = nagy csöcsök? mert akkor az.
2013. ápr. 24. 18:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezek rajzok, abszolút nem hoznak izgalmi állapotba.
2013. ápr. 24. 18:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem a homokóra az abszolút favorit, jó kis csöcsös-faros:D
2013. ápr. 24. 18:31
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát én rajz alapján nem tudom elmondani, mert az erősen sarkít. De hogy szavakban elmondjam:

- a mellméret nem érdekel, nem azt nézem egy lányon/nőn, sőt általában a kisebb mérettel rendelkezők jöttek eddig be, de változó

- a nagyon lapos, vékony lányoktól rosszul vagyok, a túlságosan kövér sem az én kedvemre való. Az ideális számomra az, akin azért van mit fogni, olyan csinosan "dundibb", akivel elmehetek pizzériába vagy étterembe, és nem kell félnem tőle, hogy rám marad a megrendelt kaja 90%-a. Számomra ez szexi, ezeket a lányokat nézem meg úgy igazán.

2013. ápr. 24. 18:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Az első az a férfitest normál esetben arányaiban. Az összes többi már nőiesebb. De főleg a homokóra alkatú nőket imádom. Valóban jó csecses, faros! kicsi vékony derékkal az kell.
2013. ápr. 24. 19:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem valami jók ezek az ábrák,de 3-4.
2013. ápr. 24. 22:08
 8/8 anonim ***** válasza:

1-es, 3-as vagy 4-es.

Leginkább az utóbbi kettő.

24f

2013. ápr. 27. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!