Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok egy erős fizikumú, nagy darab vadállat, akitől félnek az emberek, akkor sosem lehet barátnőm, nincs olyan lány, aki megelégedne egy gyenge, törékeny alkatú, nagy szívű fiúval párjaként?
pontosan ahogy mondod, most jobb?
Abb kellene hagyni a nyavajgást,síránkozást és határozottnak kéne lenni.
egyetértek veled, ha dagadt lennél lehet hogy másznának rád
most viccen kívül
de inkább maradj a sportnál, amúgy meg ha nőt akarsz készülj fel a legrosszabbra nem fog hamar sikerülni
én is próbálkozok már nem tudom mióta és k*rva szarul érzem magam és olyan fizikumom van hogy darabokra szedhetnék bárkit
szóval ez bonyolult és hidd el szar lesz de ettől függetlenül próbálkozz
Mit mondott Yoda mester? Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld. Az a gáz, hogy piedesztára emeltétek a női nemet, úgy gondoltok rájuk mint egy megszerzendő tárgyra, szent grálra, ha viszont lekezelően bántok velük, akkor meg nálatok van a probléma.
Gondoljatok rájuk egyenrangú félként és onnantól már csak rajtatok múlik.
Utálom a telet
ez nagyon igaz amit írtál! :) lányként mondom, egyaránt irritáló mikor lekezelő egy pasi és bunkó és flegma, meg az is mikor az érződik hogy ő csak nőt akar, bármi áron.. nem az számít hogy engem megkapjon, hanem csak hogy felszedjen valakit. Ez a két hozzáállás engem taszít egy pasiban, innentől kezdve lehet akármilyen jóképű, elfelejthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!