Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Leírnátok, hogy szerintetek milyen egy 'rossz alak'?
Most őszintén írok.Nem kell ezért elítélni.
Számomra már a duci és a molett már "rossz alak".De ilyen nőkkel/lányokkal nem kezdek.Nem is zavarnak.
Illetve egy női test arányosságában jó.Csak akkor "rossz" ha az arányokon túllépve valami túl nagy.Pl a karja olyan mintha 30 kilóval nehezebb lenne,vagy túl nagyon a combjai.
Szerintem ez relatív mindenkinek más a jó vagy rossz. Én leginkább a férfias testalkatú nőket tartom rossz alkatúnak, nagy hát, széles váll, kis mell, kicsi lapos fenék, vékony csípő. Nekem ezek a tulajdonságok taszítóak, de van akinek lehet hogy ezek némelyike kifejezetten tetszik. Nekem az ideálom az olyan nő aki se nem sovány se nem kövér, de a csípő-derék arány nagy (magyarul sokkal szélesebb a csípője/feneke mint a dereka) és nem széles a háta meg a válla. Mellben a közepes tetszik, nem tetszik sem a lapos, sem a gigantikus :)
24F
Én az izmosaktól ki vagyok. :D
A molettek sem nagyon tetszenek,mert am. is vékony srác vagyok,idétlenül néznénk ki,ha a csaj 3x akkora ,mint én.
De az nem gond,ha húsossabb,csak az ilyen Bud Spencer alkatúak nem tetszenek.
A nagy melleket sem bírom,nálam nem igaz,h jó,ha arányos,legyen kicsi mell,de széles csípő,és méretes fenék,az az ideál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!