Szerintetek rossz az alakom?
Figyelt kérdés
Segítsetek, légyszi. Mi a vélemyénetek? Szerintem nagy a csípőm, ezért az öltözködésben probálom nem kihangsúlyozni, viszont nagyon zavar.Lehet tenni ellene valamit?:s :)
16/l
2012. nov. 29. 19:12
1/34 anonim válasza:
iszonyatszexi az ilyen alak és imádom a nagy csípőt *-* szerintem meg hangsúlyozd ki.
2/34 Turbo0111 válasza:
SZtem nagyon szép alakod van :)
3/34 anonim válasza:
Nincs rossz alakod viszont undorító ahogy azt a nadrágot hordod.
4/34 anonim válasza:
Neked nem a csípős nagy, hanem a medence csontod. Alapvetően vékony párti vagyok, de te csinosabb lennél pár plussz kilóval, mert így a medencecsontod szélesebb mint a feneked.
5/34 anonim válasza:
Nem értem az ilyet... ha nőies alakja van egy nőnek, mint esetedben az miért baj?? Fiús testet akarsz vagy mi? Még csak túl széles sem vagy, csak átlagos női csípőd van. Semmi baj vele.
8/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat! Igen, egy pici van, de már járok tartásjavító tornára:)
2012. nov. 29. 19:55
9/34 anonim válasza:
Attól függ, hogyan kérdezed. Ha például modellnek készülsz, ott ilyen alakkal rád sem néznek. De a hétköznapi életben ez egész jó.
10/34 anonim válasza:
Szerintem az "átlag" kategória felső negyedébe tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!