Szerintetek rossz az alakom?
Figyelt kérdés
Segítsetek, légyszi. Mi a vélemyénetek? Szerintem nagy a csípőm, ezért az öltözködésben probálom nem kihangsúlyozni, viszont nagyon zavar.Lehet tenni ellene valamit?:s :)
16/l
2012. nov. 29. 19:12
11/34 anonim válasza:
Ha egy centivel lentebb tolnád a nadrágodat kilátszana a csúnyád.
12/34 anonim válasza:
Gyönyörű alakod van, szerintem nincs túl széles csípőd, tök vagy, ahogy vagy: vékony láb, lapos has, széles csípő... De ez nem baj! Mert a széles csípő nagyon szexi és nőies, egy fiúnak kell hogy keskeny legyen a csípője, nem egy lánynak. Amúgy pedig az én barátom mindig azt mondja a csípőcsontra, hogy jól meglehet benne kapaszkodni :) 21/l
13/34 anonim válasza:
Nincs rossz alakod, csak nagyon vékony vagy :S
14/34 anonim válasza:
hányszor fogod még fölpakolni a képeid? Mekkora szégyen vagy lányom..
16/34 anonim válasza:
Nem túl széles a csípőd, ez még a "pont jó" kategória :) A vádlid viszont lehetne egy kicsit izmosabb.
17/34 anonim válasza:
Nem az alakod rossz, hanem a kép minősége, főleg az elsőé! Te nagyon szép vagy! :)
18/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitok! Nagyon jól estek, mert iskolában mindig szorongok ha felelek, hogy esetleg túl nagy a hátam ha a táblára írok, hasonlók. A gatyát természetesen nem így hordom, és inkább farmerben járok, csak a kép erejéig toltam lejjebb.:)
2012. nov. 30. 22:24
19/34 A kérdező kommentje:
Szerintem össze keversz valakivel:)
2012. nov. 30. 22:25
20/34 anonim válasza:
átlagos, de egy kis mozgással jó is lehetne. ajánlom a súlyzós edzéseket, attól gyorsan formába jösz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!