Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kérdezzem meg a sráctól,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérdezzem meg a sráctól, hogy van-e barátnője?

Figyelt kérdés
Nem szeretném direktbe, és utánanézni sem tudok. Valami ravasz módszer jó lenne :)
2013. máj. 27. 19:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
60%
Meghúzod a ravaszt, ha meglátod egy csajjal. Ez a ravasz módszer.
2013. máj. 27. 20:00
 2/13 anonim ***** válasza:
"És amugy mi a helyzet a csajokkal?"
2013. máj. 27. 20:02
 3/13 anonim ***** válasza:

- Mikor lesz évfordulótok?

- WTF?

És már ki is derült számodra

4/13 anonim ***** válasza:
Honnan ismered a srácot?
 5/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk : Szia, csak azt szeretném kérdezni hogy van-e barátnőd.
2013. máj. 27. 20:06
 6/13 anonim ***** válasza:

Megkérdezed,h elmenne-e veled X helyre,és hozzáteszed,h "persze csak ha a barátnődet nem zavarja".

De ez szituációtól is függ. Hol szoktatok találkozni,milyen körülmények között,milyen régóta ismered,milyen viszony van köztetek?

2013. máj. 27. 20:12
 7/13 anonim ***** válasza:
nem fog válaszolni
2013. máj. 27. 20:17
 8/13 anonim ***** válasza:

Igazából bárhogy is célozgatsz rá, már leesik neki, hogy ki akarsz vele kezdeni.

Én jártam úgy, hogy megkérdeztem a srácot, hogy a lány, akivel együtt van a diszkóban, a barátnője-e, mondta, hogy nem, hanem az unokatesója. Egész este együtt táncoltunk, majd az este végén megkérdezte-e, hogy lefekszem-e vele. Elég nagy csalódás volt, de a többiek mondták, hogy mégis mire számítottam, az adott kérdés elég nyílt kikezdés volt. Ja, és kiderült, hogy otthon mégiscsak volt barátnője.

Szóval még csak az sem biztos, hogy megmondja, ha megkérdezed. Inkább add le a jeleket, és ha tetszel neki, és facér, majd kezdeményez ő. Ha meg nem teszi, akkor vagy foglalt, vagy nem tetszel neki, akkor meg mindegy is, hogy melyik a két opcióból.

2013. máj. 27. 20:20
 9/13 A kérdező kommentje:
köszi, és hogy küldjem a jelzéseket?
2013. máj. 27. 23:12
 10/13 anonim ***** válasza:

azt se mondtad el, hogy milyen szinten ismered, milyen formában érintkeztek

tiszteld meg a válaszadókat némi információval

2013. máj. 27. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!