Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérdezzem meg a sráctól, hogy van-e barátnője?
- Mikor lesz évfordulótok?
- WTF?
És már ki is derült számodra
Megkérdezed,h elmenne-e veled X helyre,és hozzáteszed,h "persze csak ha a barátnődet nem zavarja".
De ez szituációtól is függ. Hol szoktatok találkozni,milyen körülmények között,milyen régóta ismered,milyen viszony van köztetek?
Igazából bárhogy is célozgatsz rá, már leesik neki, hogy ki akarsz vele kezdeni.
Én jártam úgy, hogy megkérdeztem a srácot, hogy a lány, akivel együtt van a diszkóban, a barátnője-e, mondta, hogy nem, hanem az unokatesója. Egész este együtt táncoltunk, majd az este végén megkérdezte-e, hogy lefekszem-e vele. Elég nagy csalódás volt, de a többiek mondták, hogy mégis mire számítottam, az adott kérdés elég nyílt kikezdés volt. Ja, és kiderült, hogy otthon mégiscsak volt barátnője.
Szóval még csak az sem biztos, hogy megmondja, ha megkérdezed. Inkább add le a jeleket, és ha tetszel neki, és facér, majd kezdeményez ő. Ha meg nem teszi, akkor vagy foglalt, vagy nem tetszel neki, akkor meg mindegy is, hogy melyik a két opcióból.
azt se mondtad el, hogy milyen szinten ismered, milyen formában érintkeztek
tiszteld meg a válaszadókat némi információval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!