Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hegix kérdése:
Belájkolta az összes képem de van barátnője akk mivan?
Figyelt kérdés
Tegnap a város legjobb pasija belájkolta az összes profilképem, de van barátnője.
Am mikor a városba látom mindig bámul, de miért?
Mondjuk nekem nem jön be,csak kiv vagyok
2013. máj. 18. 00:26
1/15 anonim válasza:
xD
a város legjobb pasija de neked nem jön be xDxD
akk kimondta ezt a szarságot h az?? xDxD istenem
3/15 anonim válasza:
Gondolom minden csaj képét lájkolja, szal nemhiszem h olyan nagy jelentősége lenne, mint te azt hiszed.
4/15 anonim válasza:
"akk" az van, hogy túl sokat nyomatod azt a szar fészbukot.
5/15 A kérdező kommentje:
Hát jól néz ki, meg minden csaj oda van érte. De nekem nem az esetem én nem a kinézetre megyek...
2013. máj. 18. 00:30
8/15 anonim válasza:
Akkor nem mindegy neked, ha úgyse lenne esélye nálad?
Tetszik neki a fotó, oszt ennyi.
9/15 anonim válasza:
Hát vagy riba*cos képeket teszel fel,vagy pedig bejössz neki. De bármelyik eset, az biztos h a pali egy hímriban*c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!