Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Chat.hu-n valakinek sikerült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Chat.hu-n valakinek sikerült már tartós párkapcsolatot "szereznie"?

Figyelt kérdés
2013. máj. 26. 17:56
 1/9 anonim ***** válasza:

Fú az az oldal még működik? :D Én ott ismertem meg a barátnőmet aki az unokatesójának keresett akkor pasit. Még mindig vele vagyok. Ez 7 éve volt :D

23/F

2013. máj. 26. 17:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Volt egy 1 éves, meg egy 7 hónapos kapcsolatom, de manapság egyre gázabbak ezek az oldalak.
2013. máj. 26. 17:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen. De szerintem ne úgy kezd, hogy te most odamész tartós kapcsolatot szerezni :L
2013. máj. 26. 17:58
 4/9 anonim ***** válasza:

Igaza van a hármasnak én is csak dumálgatni jártam fel anno.

23/F

2013. máj. 26. 17:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Csatlakozom amúgy, ha már valaki nagyon társat keres az régen rossz lesz. Legjobb mikor tényleg csak egy laza dumálásra mész fel, abból sikerült nekem is kifogni párokat.
2013. máj. 26. 18:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, több kapcsolatom is volt onnan, csak nehéz nem kreténekbe botlani. :)
2013. máj. 26. 18:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Ahogy a többiek is leírták: a cset egy ismerkedési terep, nem több. Pontosan ugyanúgy, ahogy mondjuk egy új társaságban is ismerkednél: beszélgetsz mindenféle emberekkel, és abból sok minden lehet, pl.:

-Nincs közös téma, közös hullámhossz, pár perc után elköszönés

-Van közös téma, hullámhossz, akkor lehet folytatni a beszélgetést, és abból lehet barátság, kapcsolat, bármi.

Ne zárkózz el a beszélgetésektől. Nagyon sok az idióta, de vannak azért értékes/értelmes emberek is! Ez csak egy lehetőség a megismerkedésre, a többi, hogy mi alakul belőle már nagyon sok más tényezőn is múlik!

2013. máj. 26. 18:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Manapság egyre több az idióta camszexet akaró perverz alak, akik itt élik ki magukat :D DE! Akadnak néha normálisak is. Nekem sosem sikerült kapcsolatot kialakítanom, általában addig jutottam el hogy felvettük egymást facebookra/anno msnre. 2008 óta vagyok fent, néha unalomból felmegyek :'D

17/l

2013. máj. 26. 19:23
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mindenkiét lájkoltam! :D Fiú vagyok amúgy, 21 leszek nemsokára. Nekem volt egy barátnőm is onnan, de bár ne lett volna... =) Meg randikat is össehoztam, de egyikből se nagy "love you", bár azért tudnék mesélni...;) Igen, nem könnyebben szedek itt össze csajt, mint buliban. Próbálkozom, csak tényleg sok a beképzelt pics@, meg a perverz f@sz(akik néha engem is betalálnak, úgy, hogy fiú vagy). De próba cseresznye! Igen, tudom, hogy nem szabad nagyon erőltetni, mert amúgy én legalábbis mindig akkor "botlok" barátnőbe, mikor legkevésbé sem számítok rá.
2013. máj. 27. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!