Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Chat.hu-n valakinek sikerült már tartós párkapcsolatot "szereznie"?
Fú az az oldal még működik? :D Én ott ismertem meg a barátnőmet aki az unokatesójának keresett akkor pasit. Még mindig vele vagyok. Ez 7 éve volt :D
23/F
Igaza van a hármasnak én is csak dumálgatni jártam fel anno.
23/F
Ahogy a többiek is leírták: a cset egy ismerkedési terep, nem több. Pontosan ugyanúgy, ahogy mondjuk egy új társaságban is ismerkednél: beszélgetsz mindenféle emberekkel, és abból sok minden lehet, pl.:
-Nincs közös téma, közös hullámhossz, pár perc után elköszönés
-Van közös téma, hullámhossz, akkor lehet folytatni a beszélgetést, és abból lehet barátság, kapcsolat, bármi.
Ne zárkózz el a beszélgetésektől. Nagyon sok az idióta, de vannak azért értékes/értelmes emberek is! Ez csak egy lehetőség a megismerkedésre, a többi, hogy mi alakul belőle már nagyon sok más tényezőn is múlik!
Manapság egyre több az idióta camszexet akaró perverz alak, akik itt élik ki magukat :D DE! Akadnak néha normálisak is. Nekem sosem sikerült kapcsolatot kialakítanom, általában addig jutottam el hogy felvettük egymást facebookra/anno msnre. 2008 óta vagyok fent, néha unalomból felmegyek :'D
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!