Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Opel astra G szerintetek hogy néz ki külsőre? Felfigyelnek rá a lányok ha egy helyes pasi ül benne?
Figyelt kérdés
2013. máj. 25. 22:08
12/19 anonim válasza:
A G Astra egy nagyon szürke autó. Jó, de annyira jellegtelen, hogy ha neon zöldre fested és villogót raksz a tetejére, akkor sem veszi észre senki.
13/19 anonim válasza:
"Az igazán menő fickók nem tekerik fel a hangerőt, mert a motor zenél az ő autójukban."
Az Astra G egy teljesen hétköznapi, totál sablonos kocsi. Én azt javaslom, ha nincs túl sok pénzed menő kocsira, akkor egy optikai tuning sokat segít.
14/19 anonim válasza:
Ahogyan elnéztem 500 000 - 1 000 000 közt vannak ezek az autók, ennyi pénzből már egy BMW-t is tudsz venni, jó állapotban, az már puncimágnes.:D
15/19 anonim válasza:
Az Astra G-ből talán a kabrióra lehet azt mondani, hogy észreveszik az emberek, de az se az az ismerkedős- csajozós autó.
Ha nincs sok pénzed, de azt akarod, hogy észrevegyenek, valamilyen kabriót javaslok, amit aztán nyitott tetővel használj. 27F
16/19 anonim válasza:
Ennek mi köze a szerelem, szex témakörhöz? Elhiszem, hogy autómániás vagy, de itt senkit sem érdekelnek a kocsik!
17/19 anonim válasza:
vegyél egy kamiont...aztán a bmw-seknek felvághatsz, na meg a csajodnak, hogy neked a leghosszabb ;) :D
18/19 anonim válasza:
Tök mindegy 18F úgyis összetöröd :)
Pont ezzel a mentalitással lehet jól összetörni pl:
jajj piros lettalámpa,én meg az útszélénacsajtnéztem előttem meg megálltak..
jajj idenézz bébi hogy gyorsul... kopp
Vegyél S60-ast, abban legalább nem lesz bajod :)
19/19 anonim válasza:
ember ekkora egy fogyatékos szart, mint te vagy. hallod a lányok ám attól élveznek ,hogy mekkora a hengerűrtartalom . ezt jól jegyezd meg te szar. inkább mej és játsz még egy picit azzal az induri pinduri kis pö csöddel:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!