Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Opel astra G szerintetek hogy néz ki külsőre? Felfigyelnek rá a lányok ha egy helyes pasi ül benne?
én 110 kilo vagyok, de kinézetemr e még nem tettek a lányok panaszt :)
nekem f astrám volt akkor nem érdekeltem a csajokat, mióta bmw-m van megnéznek a csajok mindig mikorá llok a lámpánál.
gyalog nem mszoktam járkálni mert lefővök 10 perc séta után.
Rozsdás kerékívek, bemattult lámpák, szarrá kopott kormány, ami világít az oldalablakon keresztül is... Mmm!
Amúgy jó kocsi, bír az mindent.
Hát én sokszor vezetem a szüleim kocsiját mind a kettő új merci, az apumé ML és az anyumé B-osztály. Ha észrevesznek a lányok:sokszor csábosan néznek, és ha fiúk látnak akkor meg legszívesebben leköpnének. :DD
Ha a sajátommal megyek akkor annyira nem de ott is szokott lenni, mert az is kis bika kocsi :D fehér autó fehér nagy felni, carbon, sötétítés stb.
A csajok többségénél a következő autótípusok vannak:
- kicsi
- nagy
- sport
- piros
- de cukiiiiiii
- autó
Szerintem a tiéd az utolsó kategóriába illik, kivéve, ha piros.
Amúgy mekkora tirpák dolog már autóval "csajozni". Ha pedig a "zenét" is felk*rod csutkára a figyelem végett, akkor adj egy címet, mert küldöm a "Trágyás Gumicsizma" díjat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!