Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » én 13 éves lány vok és bejön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

én 13 éves lány vok és bejön egy 14 éves fiú. Hogy szólítsam meg?

Figyelt kérdés

bmx-ezik,megvan az msn címe.

VÁLASZOKAT Előre is köszi.

2009. okt. 4. 16:07
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

:D

1x köszöntem neki:(

köszi a tippeket:D

De mit mondjak neki??

:D

2009. nov. 16. 14:31
 22/29 anonim ***** válasza:

Semmi extrát!

Köszönj neki, a többi jön magától!

Ha nem jön, akkor menj tovább, mert neki kell kezdeményeznie a továbbiakat!

2009. nov. 17. 09:22
 23/29 A kérdező kommentje:

igen:)

de most jött egy rossz dolog:(

az osztálytársam megismerte és most mindig puszilkodnak és ez nagyon rosszul esik.

akkor most tegyem túl rajtam?

vagy mit tegyek?

2009. nov. 17. 15:16
 24/29 anonim ***** válasza:
Beszélj vele sokszor msn-en pl:(mizu.hogy vagy,micsi, stb. :D)ha találkozol vele akkor köszönj
2009. nov. 17. 18:54
 25/29 anonim ***** válasza:

hogy puszilkóznak? mikor találkoznak így köszönnek, vagy most ők "járnak" vagy mi a helyzet? Mert ha az utóbbi, akkor igen, túl kéne tenned magad rajta.

Ha ez csak köszönés, akkor semmit nem jelent, ha jóban vagy az osztálytársaddal, akár találkozhattok mindannyian együtt. Kezdetnek jó!

2009. nov. 17. 23:27
 26/29 A kérdező kommentje:

köszi

csak köszönés:D

de oan szarul esik mert én már 2 hónapja beszélek vele és nincs semmi,a bnőm meg 2 napja ismerei:S

mit csináljak?

2009. nov. 18. 15:00
 27/29 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen mit szeretnél, minek kellene történnie? Két hónapja beszéltek, akkor ezek szerint már jóban vagytok, baráti a viszony nem csak arról van szó, hogy először meg kellene szólítani valahogy...
2009. nov. 18. 19:02
 28/29 A kérdező kommentje:
hát ma kaptam tőle 2 puszit szal nemtom :D
2009. nov. 19. 14:43
 29/29 anonim ***** válasza:
Akkor már sínen vagy! :-)
2009. nov. 20. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!