Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » én 13 éves lány vok és bejön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

én 13 éves lány vok és bejön egy 14 éves fiú. Hogy szólítsam meg?

Figyelt kérdés

bmx-ezik,megvan az msn címe.

VÁLASZOKAT Előre is köszi.

2009. okt. 4. 16:07
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Szerintem az első lépést ne a lány tegye meg! Se 13, se 23, se 33 évesen! Egyenjogúság van, de az első lépést akkor is a fiúnak kell megtennie, már csak azért is, mert ha a lány teszi meg, akkor elijesztheti az akárhány éves fiút még akkor is, ha eredetileg érdeklődött volna iránta! Várd ki, amíg ő szólít meg!
2009. nov. 14. 13:08
 12/29 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de azért röhögök egyet.
2009. nov. 14. 19:07
 13/29 anonim ***** válasza:

Szerintem ha tetszel a fiúnak akkor ugyis oda megy hozzád ha nem megy oda akkor biztos h nem!

13/L

2009. nov. 14. 19:24
 14/29 anonim válasza:

Szia, ne foglalozz a "rosszindulatu felnottkkel "..ok is voltak 13-evesek..

Ha komoyanerdkel a fiu, probald mindig a tarsagat keresni.Hasznald ki a alkalmay,hog tesi oran egyutt legyetek parban, vagy az ebednelegy asztalhoz uljetek.Kerd ki a vlemenyet valamirol.Erdeklodj iranta, s te is probald az o erdeklodeset flkelteni!!Sok sikert!

2009. nov. 14. 19:25
 15/29 anonim ***** válasza:
Talán pont azért lenne jó hallgatni a "rosszindulatú", ámde segíteni akaró, kissé idősb generációra, mivel ők is voltak 13 évesek és már több mindent tapasztaltak, megtanultak e-téren. Ne kezdeményezzen a lány!
2009. nov. 14. 23:52
 16/29 A kérdező kommentje:

jah köszi:D

de amúgy már mondta msn egyszer h menjek oda hozzá beszélgetni,de én mint gyáva nem menetem.

de akkor most ha jön velem szembe akkor köszönjek neki???

2009. nov. 15. 13:33
 17/29 anonim ***** válasza:
szrinem vedd fel msn-re! vagy valamelyik ismerősödön keresztül esetleg ha mered akkor te odamész hozzá és megkérdezed hogy elmentek e valahova. vagy le ejtesz elötte valamit és lehet h segít összeszedni, vagy pedig csinálsz egy kamu msn-t felveszed és megkrédezed h tetszik neked az a csaj....( egyszal megkrédezed a kamumsn-en h tetszel e neki )
2009. nov. 15. 16:15
 18/29 anonim ***** válasza:
Ha már beszéltetek máskor, akkor miért ne köszönnél neki? :-)
2009. nov. 15. 16:45
 19/29 anonim ***** válasza:
Hé te!Igen ,te!Gyere csak ide!
2009. nov. 15. 19:36
 20/29 anonim ***** válasza:
A nevén te hülye!!!
2009. nov. 15. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!