Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan lanyok akik azert utasitottak vissza a fiut mert apolatlan volt?
Figyelt kérdés
2013. máj. 23. 19:57
3/9 A kérdező kommentje:
Ilyenekre gondolok mint zsiros korpas haj,fulzsiros ful,sarga fogak(nem elszinezodott)rossz lehelett kosz a korom aljan.stb.Akkor gondolom ezek a dolgok masokat is visszataszitanak?
2013. máj. 23. 20:01
4/9 anonim válasza:
az utolsó 2 nem jellemző rám,az összes többi igen,talán ezért nincs barátnő?
:D
6/9 anonim válasza:
Igen. Amúgy helyes volt, járt korrepetálni matekból. De olyan büdös volt, hogy utána napokig szellőztettem, hogy ne érezzem a szagát és megundorodtam tőle. :D
9/9 anonim válasza:
Nekem egy férfi illata szinte fontosabb mint a kinézete.
Én 1 m-nél közelebb sem megyek olyanhoz aki csak egy kicsit is ápolatlan. Zsíros haj, stb.?! Jézusom...
Mondjuk nem is találkozom hála az égnek ilyen emberekkel mióta véget ért a középiskola
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!