Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 vagyok nem vagyok az a bulizós fajta inkább sportolok, télleg ilyen nehéz a mai világba találni egy olyan lányt aki nem iszik minden héten és nem valami kis ribi?
ilyenek a korodbeliek, ritka a kivétel...
én 21 évesen életemben 1x ittam alkoholt, a sport volt az első... és mégis itt vagyok, 4 éve van barátom, boldog vagyok :)
te se add fel, majd találkozol valakivel, aki szeretni fog :)
Igen, de ez oda-vissza működik.
Én is hol karatéra hol aerobikra jártam/járok. EMellett heti szinten úszok futok. De valahogy nem találok párt magamnak.
Mondjuk az hazugság lenne ha azt mondanám, hogy nem szoktam inni. Bulizni évente max 2x ha elmegyek de ott is max egy két doboz sört iszok.
De soha életembe nem voltam részeg úgy...
Mellette ugye tanulok, idén érettségizek. Sokan csodálják, hogy hogy csinálom meg miért nem vagyok fáradt, de én ezt élvezem. /mellette németre járok/
18l
Ugyan ezt csinálom. Társkeresőn vagyok fent néha van 1-2 randi de sosem lesz több ált, me sokan csak hobbiként tekintenek a randik sokaságára amire hívják őket. Bár most tartok ott hogy leszarom. Sportolok, buli iszonyat ritkán van, de nem is szeretek, majd jön valami lány, most nem sürgetem, úgy is lefoglal a melo meg a sport.
21/F
Így vagyok én is,csak én a fiúkkal kapcsolatban kérdezem ezt...(Y)
17/l
szerintem a 6-os válaszolónak igaza van,a sportolós fiúk pontosan azokra buknak akiket leírt ő is.ezt saját bőrömön tapasztaltam.
szóval azért létezünk mi is,csak nem a középpontban és legtöbbször nem is biztos hogy mint leendő barátnő tekintsz ránk :D
17L
Sajnos a fiúkkal méginkább ugyan ez a helyzet..nehéz találni olyat, aki nem iszik, cigizik vagy épp drogozik rendszeresen tizenévesen.. Akad kivétel.. de ritka, vagy nagyon elbújt. >.<
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!