Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két visszafogott, szégyenlősebb fajta ember között kialakulhat egy izgalmas, életrevaló, jó párkapcsolat?
Van valakinek tapasztalata ilyesmiről? Működhet egy ilyen kapcsolat? Gondolom miután feloldódtak,azután lehet jó,de hogy jutnak el addig,ha nem tudnak miről beszélgetni,mert félénkek az elején?
20/L
Sehogy.Legalább 1 valaki kell,aki elég felnőtt,épp ember.Aki nem félénk.Különben mindketten megmaradnak olyannak,amilyenek.
Én jártam már visszahúzódó lánnyal.És csináltam belőle egy majdnem teljesen normálisat.De én nem vagyok olyan,mint ő,és nem is voltam.
Egy félénk ember is lehet közvetlen, ha a másikban felismeri saját magát. ;-)
Szerintem a hasonló életvitel és személyiség előny, nem hátrány.
A szégyenlősség,a visszafogottság -ezek nem természetes dolgok,általában valamitől kialakul az emberekben.És nem pozitív dolgok miatt.
PL ismerek olyan lányt,aki 11 éves,majdnem minden éjjel bepisil,és ha valaki megöleli,lehet el is sírja magát.Mert ...na mindegy,szóval nincs jó élete.Belőle is ilyesmi lesz,ha nem rosszabb.
De 2 almából nem lehet vegyeslekvárt készíteni,ahogy a nagyanyám mondaná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!