Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két visszafogott, szégyenlősebb fajta ember között kialakulhat egy izgalmas, életrevaló, jó párkapcsolat?
Van valakinek tapasztalata ilyesmiről? Működhet egy ilyen kapcsolat? Gondolom miután feloldódtak,azután lehet jó,de hogy jutnak el addig,ha nem tudnak miről beszélgetni,mert félénkek az elején?
20/L
Én ilyen vagyok és soha nem tudtam hozzám hasonlóval kialakítani tartós, normális kapcsolatot. Talán azért, mert ilyenkor mindig úgy éreztem, nekem kell az erősebbnek, a bátrabbnak lennem kettőnk közül, nekem kell több erőt mutatnom a világ felé és vállalnom az irányító szerepet, mert két mulya közül azért valakinek néha a tettek mezejére is kell lépni. Nekem viszont ez a viselkedés, vagy inkább ez a szerep egy kapcsolatban annyira természetellenes volt, hogy nem bírtam sokáig. Nem is tudott igazán olyan világrengető szerelem kialakulni ilyen emberrel, talán ezért.
Ettől még másnak sikerülhet, nem mindenki így éli meg. Meg kell próbálni, adni kell egy esélyt, aztán majd látjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!