Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Legyek lényegre törő vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Htj0ker kérdése:

Legyek lényegre törő vagy inkább ez a lassabb fajta? Többi lent

Figyelt kérdés
Eddig az összes lánynál a 2. eset jött számításba hogy szépen lassan ezek 2/3 része úgy végződött hogy még én lassan közeledtem egy másik pasi elhappolta a másik része pedig (1/3a) annyi lett hogy ráuntunk egymásra már túl sok lett.Szóval szerintetek legyek lényegre törő?Ha igen hogy tegyem? felhozok egy példát: *ülünk moziban* én oda súgom neki én: szeretnék tőled többet is mint barátságot...meg szeretnélek csókolni. a meg szeretnélek csókolni rész nem fontos csak a véleményetekre vagyok kíváncsi :) 15/F

2013. ápr. 28. 21:37
 1/9 anonim válasza:
Ha nagyon sietsz, akkor a lány fogmeghátrálni. Ha másik pasi elhappolja akkor nem is szeretett téged. meg szeretnélek csókolni részt pedig felejtsd el nem romantikus, annak is el jön majd az ideje...
2013. ápr. 28. 21:55
 2/9 A kérdező kommentje:
hány éves kommentelőtöl kaptam tanácsot ha szabad tudnom? :DD
2013. ápr. 28. 21:56
 3/9 anonim válasza:
15/l
2013. ápr. 28. 21:59
 4/9 A kérdező kommentje:
baz*meg.:| :DD picit se égek.:D
2013. ápr. 28. 22:05
 5/9 anonim ***** válasza:

Figyelj, mikor felém lényegre törően közeledtek a fiúk, akkor megijedtem és elküldtem a fenébe.. Ezzel szerintem a lányok többsége így van.:) Rövid idő alatt nem mindenkinek alakulnak ki az érzései (hacsak nem volt már alapból beléd esve), szóval nem szeretjük az elhamarkodottságot...

Tehát szerintem lassabban közeledj, és adj neki jeleket, hogy bejön/tetszik neked / szereted. Hosszabb idő alatt ő is rá fog jönni, hogy tetszel-e neki, vagy hogy kirakja a szűröd.

Hajrá, sok sikert! :D

16L

2013. ápr. 29. 15:41
 6/9 A kérdező kommentje:
összejöttem vele.:) picit más volt amit megszoktam de sikerült :)
2013. máj. 8. 22:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Akkor gratulálok, legyetek boldogok! :))

Lassan vagy lényegre törően közeledtél végül is? Vagy hogy történt?:D

2013. máj. 9. 10:56
 8/9 A kérdező kommentje:
facen beszéltünk már vagy 3 órája aztán mondom kiírok már egy ilyen vackot hogy like és test esély tudjátok...vártam 20 percet aztán megírtam neki hogy: na erre jó ez a lájkolós hülyeség mindenki lájkolja csak az a személy nem akinek bekéne...:// erre belájkolta megírtam neki hogy van esélye rá 1 hétre találkoztunk elmentünk beszélgetni stb stb a végén pedig lesmároltam ennyi a történet
2013. máj. 9. 18:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Na ez aranyos:)
2013. máj. 10. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!