Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg tudnám győzni szerintetek vagy teljesen esélytelen?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik nekem egy srác. Én is neki, csak ő kb. minden második csajjal összejön. És ezt nyíltan el is mondta, hogy ő hűtlen típus és sza.r alak. eddig nem mozdult rám, azt mondja, hogy nem akar megbántani, meg hogy értékesebb annál a barátságunk. És, hogy ő most nem akarna kapcsolatot. Közben meg tök kedves, és folyamat flörtöl velem (persze bizonyos határig) és az a legrosszabb, hogy érzem, jól érezném magam vele. Mondtam már neki, hogy higgyen nekem, és hogy próbáljuk meg, de nem mert ő nem akar megbántani. Mivel tudnám meggyőzni?2009. okt. 3. 17:09
11/15 A kérdező kommentje:
Nem nem vagyok felelőtlen, meg igazándiból már csak azért sem ugranék fejest az ágyba. És egyelőre nem érzem, hogy ő a nagy Ő. Csak nagyon jó fej, meg szép :P
Köszi a véleményeket
2009. okt. 7. 18:44
12/15 anonim válasza:
Barátom! Téged csak meg akar dugni, felejtsd el qva sürgősen, mert utána csak a bánkódás marad.;)
13/15 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy mennyire nem lehet hitelesen ábrázolni egy adott sztorit. Egyszerűen tudom, hogy nem csak megdugni akar (épp hogy azt nem akarja). Meg azt sem mondom, hogy olyan egyedülálló a kapcsolatom vele, nem az. Egyszerűen csak szimpik vagyunk egymásnak, csak valahol elcsúsztak az érdekeink (ő barátnak akar én meg párnak). Annyira friss kapcsolat, hogy ezért gondoltam ha valamit mondok neki, akkor észbe kap, hogy azért nem kéne nekünk csak barátkozni....Meg ha medugni akart volna lett rá volna bőven alkalma.
2009. okt. 7. 22:33
14/15 anonim válasza:
Így viszont azt is eléri, hogy könyörögj neki, és hogy megjátszania se kelljen, hogy mint nőt komolyan vesz.
15/15 A kérdező kommentje:
Hö. Kár, hogy majd egy évet késtél ezzel a válasszal, amúgy jha, igazad van. De már nem téma. :)
2010. szept. 2. 06:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!