Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meg tudnám győzni szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg tudnám győzni szerintetek vagy teljesen esélytelen?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik nekem egy srác. Én is neki, csak ő kb. minden második csajjal összejön. És ezt nyíltan el is mondta, hogy ő hűtlen típus és sza.r alak. eddig nem mozdult rám, azt mondja, hogy nem akar megbántani, meg hogy értékesebb annál a barátságunk. És, hogy ő most nem akarna kapcsolatot. Közben meg tök kedves, és folyamat flörtöl velem (persze bizonyos határig) és az a legrosszabb, hogy érzem, jól érezném magam vele. Mondtam már neki, hogy higgyen nekem, és hogy próbáljuk meg, de nem mert ő nem akar megbántani. Mivel tudnám meggyőzni?
2009. okt. 3. 17:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg ilyen felületes a csajokkal ahogy mondod, lehet hogy mivel téged jobban ismer már, tényleg meg akarja őrizni a barátságotokat, ami egy ilyen sráctól becsülendő. De szerintem nem tetszel neki és csak játszik veled.

24F

2009. okt. 3. 17:51
 2/15 A kérdező kommentje:
Igazándiból full őszinte a srác, és mondta, hogy bejövök neki (jó külsőre száz másik szebbet is talál, ez nyilvánvaló). Az igaz, hogy játszadozik...áhh tudom, hogy tök esélytelen :P
2009. okt. 3. 17:55
 3/15 anonim ***** válasza:

Első vok megint. Velem is játszadozott így egy lány, pont most szerdán találkoztam vele megint, előző nap rendesen felhúzta az agyamat, úgy tűnt végre megtörik a jég, de nem így lett. Én megfogtam a kezét, a szemébe néztem és elmondtam neki, hogy kell nekem, elkezdte kimagyarázni magát, én pedig megmondtam neki, h ha játszadozni akar akkor menjen a homokozóba, velem ezt nem művelheti :)

Este írt nekem megint, h milyen hülye volt és hogy mégiscsak járjunk. Kedden jön filmet nézni :)

Szóval figyi: azzal h ezt így elmondod neki semmi rosszat nem tehetsz, hisz tudja ő is hányadán álltok. És ha tényleg barátként tekint rád akkor meg örülj annak is, mert ritka az igaz barát. Ami azt illeti a fiú-lány (heteró :P) barátságban nem hiszek, mert valaki mindig többet akar. Most sajnos Te. Kalappal a dologhoz, remélem segítettem.

2009. okt. 3. 18:06
 4/15 A kérdező kommentje:

Valószínűleg azt a választ kapnám, hogy ő nem játszadozik, hanem mindenkivel így viselkedik...

Köszi, hogy írtál. Talán segítettél, majd kiderül. :)

2009. okt. 3. 18:19
 5/15 A kérdező kommentje:
Megvolt a "kikérem magamnak, hogy játszadozol velem" rész. A válasz az volt, hogy túl őszinte vagyok vele, és ő fickóból van aki vadászni akar. Hát vadásszon, azt mondtam, akkor keressen ha nem dumcsinzi, hanem barátnőnek akar, különben meg hagyjon békén. Megsértődött, egyelőre nem tudom mi van.
2009. okt. 5. 21:31
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne akard meggyőzni! Bevallotta Neked, hogy nem komoly kapcsolatot keres. Fogadd el. Bár nem tudom a korotokat, de ha ennyire bejöttök egymásnak, akkor talán később ha megkomolyodik, lehet belőletek valami. Ne tedd ki magad egy csalódásnak, ha tudod is hogy mire számíthatsz! És a barátság sem mellékes!!
2009. okt. 7. 00:50
 7/15 anonim ***** válasza:

Semmivel. Mi férfiak egy dologra vagyunk kitalálva: minél többször továbbadni genetikai anyagunkat. Minden férfi sz.ralak, aki nem, az álszent.

Ha úgy érzed, hogy Ő az igazi, feküdj le vele, majd esetleg neveld fel egyedül a gyerekét. Ha nem ő a nagy Ő, akkor keress magadnak egy álszentet.

UFF nagyfehérfőnök.

2009. okt. 7. 09:17
 8/15 anonim ***** válasza:
Ne azért ne feküdj le vele, mert egyedül kell nevelned a gyerekét. Gondolom, van annyi felelősségérzeted, hogy (ha esetleg bele is mennél a dologba)védekezel, pláne hogy Te is tudod, elég kevés a valószínűsége, hogy melletted marad. Saját magad miatt ne tedd meg! Gondolkozz!!
2009. okt. 7. 12:59
 9/15 anonim ***** válasza:

elég gáz, hogy nyíltan mondtad neki, hogy járni akarsz vele, eztán pedig lepattintott, az mindegy, hogy milyen indokkal, de nem kellesz neki

ha kicsit elérhetetlen lennél neki, vagy küzdenie kéne érted, azt biztos felébresztené a vadász ösztönt benne, ha pedig nem, akkor tényleg nem kellesz neki

én se becsülném meg az olyan csajt, aki csak úgy behódol :), pedig koránt sem jövök (van rá lehetőségem) minden második csajjal

2009. okt. 7. 14:29
 10/15 anonim ***** válasza:
*jövök össze
2009. okt. 7. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!