Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha az exem még nem lépett túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az exem még nem lépett túl rajtam, akkor ne pasizzak?

Figyelt kérdés

1 hónapja szakítottam a barátommal,mert elmúltak az érzelmeim iránta. 2 és fél évig jártunk,nagy volt a szerelem,de elmúlt részemről. Sajnos ő még mindig nagyon szerelmes irántam. Nagyon ki van bukva,rengeteget sír,és csak rajtam jár az esze. Nagyon ritkán találkozunk és beszélünk egy picit,mindig elmondja h vissza akar kapni. Én mindig elmondom neki,h nincs esély rá és h én már tovább léptem,neki is ezt kéne tennie,és nem kéne találkoznunk. Azt nem mondtam neki,hogy nekem már egy másik srác iránt jelentek meg érzelmeim,aki ráadásul a csapattársa. Nagyon belezúgtam,de bűntudatom van,mert az exem még nem hevert ki... Azzal nincs nagy probléma,h csapattársak,mert nincsenek olyan jóban,persze ez is egy zavaró tényező. Most akkor nem kéne még pasiznom,mert ő nem lépett még túl rajtam??

20/L

2013. máj. 21. 15:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Foglalkozz a saját életeddel. Szomorú, hogy ő még nincs túl rajtad, de neked tovább kell lépned, előbb-utóbb neki is összejön.
2013. máj. 21. 15:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Már miért ne? Vége, és ezzel ő is tisztában van, és amúgy is, már nem tartozol hozzá, így nem féltékenykedhet. Az egy dolog, hogy ő még nem lépett túl, ez van. Neked nem kötelességed, hogy miatta ne éld az életed!
2013. máj. 21. 15:36
 3/4 anonim ***** válasza:
50%
Hát ha majd nem 3 év után 1 hónap alatt túlléptél szégyelld el magadat. Sajnálom szegény pasit aki egy olyan után szenved aki nem érdemli meg,de mi emberek( NŐŐ) vagyok mindig az ilyen semmire kellő senkik miatt szenvedünk.Remélem az új pasi ugyan így fog veled elbánni,mint te az exeddel.
2013. máj. 21. 15:37
 4/4 anonim ***** válasza:

most nem értem mit akarsz, ha egyszer vége van részedről, akkor nem értelek,

amúgy nem kéne találkozni, hagyni kéne felejtsen N

2013. máj. 21. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!