Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az exem még nem lépett túl rajtam, akkor ne pasizzak?
1 hónapja szakítottam a barátommal,mert elmúltak az érzelmeim iránta. 2 és fél évig jártunk,nagy volt a szerelem,de elmúlt részemről. Sajnos ő még mindig nagyon szerelmes irántam. Nagyon ki van bukva,rengeteget sír,és csak rajtam jár az esze. Nagyon ritkán találkozunk és beszélünk egy picit,mindig elmondja h vissza akar kapni. Én mindig elmondom neki,h nincs esély rá és h én már tovább léptem,neki is ezt kéne tennie,és nem kéne találkoznunk. Azt nem mondtam neki,hogy nekem már egy másik srác iránt jelentek meg érzelmeim,aki ráadásul a csapattársa. Nagyon belezúgtam,de bűntudatom van,mert az exem még nem hevert ki... Azzal nincs nagy probléma,h csapattársak,mert nincsenek olyan jóban,persze ez is egy zavaró tényező. Most akkor nem kéne még pasiznom,mert ő nem lépett még túl rajtam??
20/L
most nem értem mit akarsz, ha egyszer vége van részedről, akkor nem értelek,
amúgy nem kéne találkozni, hagyni kéne felejtsen N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!