Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúúk hogy pasizzak be a diszkóba?
Figyelt kérdés
16L szoktam diszkóba menni és akárhogy nézek ki akármilyen szexi vagy csinos vagyok nem jöttök oda hozzám a diszkoba ..srácok mit kell még h csináljak hogy bepasizzak?2013. ápr. 30. 22:24
1/16 anonim válasza:
Például tanulj meg helyesen írni.
3/16 anonim válasza:
Mutass egy képet magadról privátban. Mert nem hiszem hogy ha legalább átlagos kinézetű vagy, akkor ne mennének oda... Ez irreális!
4/16 anonim válasza:
Szerintem pont azért nem mennek oda, mert már sok kellemetlen tapasztalatuk volt. Úgy gondolják, nincs esélyük nálad. Hidd el, nagyon nehéz ma fiúként!
5/16 anonim válasza:
Riszáld magad, és hidd el majd rád másznak vagy 20an :D.
6/16 anonim válasza:
Nem járok diszkóba, de máshol sem a kinézet alapján, hanem a viselkedés alapján döntöm el, hogy kihez szólok hozzá, akár fiú, akár lány. (van barátnőm)
Tehát nem hiszem, hogy a kinézeteddel van baj. Inkább ijesztő vagy barátságtalan lehetsz
7/16 A kérdező kommentje:
okéé 5-ös válaszoló:D
2013. ápr. 30. 22:27
8/16 anonim válasza:
Vedd le a felsöd, és táncolj melltartóba. Garantált lesz a sikered!
9/16 anonim válasza:
Rakd ki a csöcsöket, rakd szét a lábad, és kész :D lesz egyből 20 pasi aki hazakísérne :D
10/16 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!